Купив денеска. Бидејки сум ново доселена во Германија не знаев каде има што има... Бев до аптека и замислии немаа тест !! Изгуглав и видов дека има во дм. 8 евра еден обичен од тие што се како лента. Нема врска, ваљда сите се исти. Ке го направам утре бидејки на него пишува утрински тест... држете ми срека...
Гледам дека темава е доста активна.. Пишав и претходно за истите работи, прогуглав и изгледа дека имам доцна овулација.. Па да ве прашам дали тоа ми ги намалува шансите за бременост? Не можев да разберам не беше доволно објаснето. На гинеколог бев и фоликули гледавме, не се оптеретувам со календари,апликации и тестови за овулација. Гинекологот на 27.08 ми кажа дека имам фоликул 13х18мм а на 12.09 ми кажа 19мм... Последна менструација ми беше на 20.08... не знам што да мислам..
Поддршко, конечно видов две црти и јас Ве гушкам и посакувам што побрзо да се израдувате, не се предавајте
Оли, цела кожа ми ја наежи! Честитки голем борецу, сета среќа ја заслужуваш! Од душа ти посакувам лесна бременост
Многу ме израдува, многу. Со лесно мила, сега гали го мешко. Покрај се што помина, вредеше, се исплати и еве ја преубавата вест.
Тооооооооооо Оли Јупиииииииии Многу ме израдува најпозитивната личност на фемина Со среќа и со лесно од Солзи радосници Конечно виде две цртички многу ми е мило Сега влечи нога земан ги сите по тебе и гали мешко
Купив марамче за оро и дајре, фаќајте се една по една и одиме со играње чочег да им влеземе во Труднички Конечно Ларче, конечно
Што убава вест Честитки Оли, жено храбра! Те следам од почеток, знам дека не ти беше воопшто лесен патот што го одеше, тоа не те сопре да бидеш секогаш позитивна и да даваш поддршка на др. Секогаш овде за совети Продолжи така Ти посакувам лесна бременост
Олииииииииииииииииииииииииииии браво девојче се наежив, солзи ми потекоа ))))))))))))) Конечно заслужи! Честиткииии милааа од срце!!!! Со лесно да ти е и сите да не повлечеш ама сите до една!!