Сега изгуглав да видам . Мене ко многу комплицирано ми се виде тумачењево , со папратот. Или грешка сум? Се мислам да го земам, ама па јас ги чувствувам плодните денови имам болка во јајниците, исцедок ко белка..
Додека го научиш првиот месец, после ќе си знаеш. Не е комплицирано, под микроскопот треба да видиш папратче и тоа е тоа. Се прави со првата утринска плунка, се остава 10тина мин да се засуши. По постапката се чисти убаво стакленцето и зе затвара лабелото.
@Fallen.Angel позитивен е,честитки Не си давај многу пари за тестови,сабајле само провери Бета,чисто да се осигураш
Мене мн рано ми покажа, како 4-5 дена пред добивање, но јас имав рана имплантација. Да напоменам, ако не покаже толку рано, не значи дека нема бременост.
Здраво девојки сакам да ве прашам после колку време од обиди за бебе(безуспешно) се почнува со испитувања?
После една година редовни незаштитени односи ако не дошло до бременост би требало да се прават испитувањата да се утврди причината, но зависи и на која возраст сте
Фала ви на ситееее многу се радуваммм едвај чекам да му кажам на мојов господинн ... @0ли навистина имаш лесна нога!! Сите да си видите линии бледи,јаки какви било само да бидат присутни!! Се надевам ќе се израдувате во скоро време !!
Честиткиии Fallen.Angel Ти посакувам лесна бременост! Јас мнооогу долго немам пишувано на форумов, а редовно си читкам. Решив да се уклучам во муабет за да ви дадам поддршка за бебенце, а и вие мене Скоро година се обидуваме, бев на гинеколог ми рече дека се' е во ред, да работиме на случајот и ми даде да пијам фолна и витамин Е. Со мм бевме баш активни последните плодни денови, па ете се надевам на позитивен резултат