Zdravo na site,jas prv pat pisuvam vo grupava pa imam prasanje do vas. Denes imav trasver,najrano posle kolku denovi mozam da napravam test za bremenost? I koi testovi se najprecizni za rano otkrivanje na bremenost? Mi rekoa da napravam ispituvanje za beta posle 15 denovi,ama koj ke gi doceka .
Принцезичка херој како Мама херој.... школска бременост да си имаш и гали меше додека дојде на светот лепотицата Честиткиии
@Kate Rina 93 ми мирисаше мене на бебееечеститки мила, најубава бременост да имаш! @Veki4kaa многу не израдува, преубава вест мила сега само опуштено, и овие месеци да ти поминат лесно и убавочеститки
@LunaGrey Фала ти, те влечам за нос, да се израдуваме следно за тебе Од симптоми градите ме болеа на моменти, и тоа само на допир, уште пред да ми доцни ова. Други симптоми немав. Се сомневав дека сум бремена бидејќи не ми излезе ниту едно мозолче на лице, а 1 нед пред добивање обавезно барем едно сум имала. На денот кога требаше да добијам почна грчеви долу да имам, на моменти појаки, па послаби, и градите на моменти многу болеа, на моменти послабо, исто така последниве 3 дена се будев навечер за да одам во вц, што не сум го правела тоа никогаш. Тоа беше се. Се надевам ќе послужи на некој ова што пишав Ве гушкам многу
Со среќа мила. Имај убава и лесна бременост. Вредеше после се, на крајот се исплатија сите разочарувања и грижи.
Честиткии. Имај убава и лесна бременост. Многу убави новости имаше деновиве, се надевам и тие неколку членки што останавме овде наскоро ќе се израдуваме.
Пред се се извинувам на сметна пишав на " прашај гинеколог " ама не ми пиша никој. Сакав да дознам нешто повеќе за хипопластична матка на која ми кажаја во систина .. не дека е нешто страшно туку ако забремениш нај многу до 7 месеци можело да се држи бебето така ми кажа докторката , и можело да дојде до спонтан аб... ако има некојискуство и го имал истото ве молам пишете и ако може повеќе инфо .. Фала однапред.. Се извинувам ако сум досадна ...