Конечно хормоните се во нормала сите, па сега може да се опуштиме да прашам тсх 1,09 е во ред за забременување?
Mene sega mi se javija bolki naednash, ali takvi mentrualni bolki , ne pravev test si zakazav petok na ginekolog ...
Овунорм пиев и јас нема штета од нив ,штом ти ги дадиле слободно пиј си ги, во врска со Хсг можиш да побараш уште едно мислење .
Да. Читав многу стручни студии на темава. Нема уште научен доказ ама се претпоставува дека може, да. Искрено, баш се надевам дека може да е до тоа, бар лесно се поправа. Ќе видиме. Сега сум на терапија веќе ❤️
Тоа и планирав ке одам кај усте еден др па ке видам што ке ми каже, почнав да ги пијам и таблетите од денес па ке видиме
Од што ти се атхезиите ти кажаа? Пробувајте си уште некој месец,ако не бидне оди на лапаро и хистеро.
За колку време го намали пролактинот? Јас до сега имам 1 апче испиено, две половинки, за 2 недели. Ќе го проверам за 2 недели од сега.
Јас пролактинот од 40 го симнав на 3 за еден месец со Бромергон по пола апче навечер,па намалив на четвртинче.
Го намалив за еден месец од 46 на 25 моментално со половина апче на ден бромергон. Сега имам зголемена доза од пола апче наутро и пола навечер. Инаку пред да почнам со бромергон од 74 го намалив на 46 само со цинк таблети 15мг на ден.
Не ми кажаа ама пред 7 месеци имав екстраутерина, а пред 5 години операција слепо црево и колку што читав може од тоа да се настанати, ова е моја претпоставка.
Можно е од слепо црево да,оди на повеќе мислења и види убаво за каналите,за да би знаеле кои ви се следните чекори.
Ќе одам на друго мислење, само матичната така ми го кажа као незнае дали ќе можам да забременам од нив