Штом веќе ви доцни, направете си тестови, не се стресирајте. Самата мисла и чекањето ќе ве убијат во поим. Зошто да си правите непотребни стресови, направете тест, олеснете си на душата
Имам да, ако ми беше редовен до сега веќе ќе имав направено. Имам пцос и до скоро си добивав максимум на 35 дена, ама еве сега од кога пробуваме за бебе почна скроз да ми се пореметува. Мислам дека ми е на психичка база, не знам веќе и јас што да мислам...
Како имате трпение да чекате, јас две викам нема да правам и до сега пет направив. Ајде женски и ја стискам палци за вас, дајте радост
Не се разочарувај. Женската психа е многу важна за забременување. Мора да се опуштиш и да мислиш позитивно. Ако не е тајна, имате ли некоја причина поради која не можеш да забремениш?
Не кога бев мк ме уплашија многу но овде ми рекоа дека немам ништо и ми дадоа фолна да пијам , затоа се надевам но сепак како и да е што биде нека биде ...
Ние кога пробувавме за бебче кога бев во исчекување секогаш ми доцнеше а регуларно си бев со преточни циклуси . Ќе направев тест и кога ќе видев дека е негативен во рок од неколку часа ми пробиваше циклусот. Секогаш така знам дека ми беше на психичка база и доцнењето и добивањето откако ќе сватев дека не биднало после негативен тест . Кога останав бремена правев дури цела недела пред очекуван термин за добивање (со кратки циклуси сум) и ги видов моите две цртки . Штом чекате не се мачете себе и своето тело - направете си тестче ќе се поослободите во било кој случај . Со среќа на сите
Знам, во право си ептен. Минатиот месец ми се случи такво сценарио. Ми каснеше, вечерта купив тест и сабајле кога станав и отидов да го направам имав добиено Мислам дека и овој пат ќе биде така, не знам.. Многу жени викаат дека си осеќале дека се бремени пред да направат тест, јас немам такво чувство ама ич, баш спротивно..
Исто и кај мене, ако се посомневав во бременост обавезно ми каснеше и после негативен тест за два саати добивав
Јас баш кога не очекував останав бремена. Работевме на случајот, ама ете не се надевав ич. Си велев штом минатиот месец не останав,па и овој не верувам. И бидна
Не знам, како треба да биде нека биде... Јас пробувам да се опуштам и да не се опседнувам колку што можам повеќе, па може ќе се изненадам и јас вака убаво како тебе што поскоро.
Мила најди си некоја занимација, пробај да не ти е толку ставен фокусот само таму. Еве јас си го прередувам шкафот, чистам, слушам музика и и и читам на форумов.
Здраво женски, и јас да се приклучам пробуваме неколку месеци засега ништо ама се надевам ќе биде инаку ве читам некое време, ајде дај боже за брзо убави вести да прочитам од сите вас борци
Не бе, се мрднав веќе јас. Дека на работа ми се до мене тестовите пак направив уште еден и пак негативен, само пари куп потрошив деновиве. Ако доаѓа нека дојде веќе да не ме мачи вака.
Eпа што значи тоа "откако направив тест веднаш добив" ? - додека не го направите тестот сте под стрес и стално мислите дај боже да сум бремена, дај боже да не ми дојде, е веќе после тестот умот и телото се ослободуваат.... Многу често ваквите ствари се на психичка база, а знаеме дека и тоа има големо влијание.