Да знам баш ми препорачаа на Health Aid ама да ти кажам некако мн апчиња ми се гледаат да пијам и не земав,пред инвитро добро е да се пие мака? Не знам дсли некој има искуство со алое вера да има пиено
Алое вера сега нарачав , некое чисто, не знам ти и ја какво било. Околу 1800 ден ми кажа мм било. За еден месец ќе ни траело. И мене неколку др ми го препорачаа. За мака не знам што би ти рекла. Поделени се мислењата. Јас пиев цела година сугурно. Ама од неодамна ја прекинав
Мене гинекологот ми препорача да ја пијам... Само некаде прочитав дека се пие 3 недели па се прави пауза
Да се пие два месеци наутро на гладно.. Потоа се прави пауза.. Ама да ти кажам јас ја пијам 3месеци без пауза нема штета од неја.. Кога ќе немам портокал ја пијам со калинка цедена. И ако не си пробала ќе ти кажам дека воопшто не е лоша на вккус, јас не ја ни осеќам
Јас ја пиев За тие што планираат да го купат најдобронамерен совет, со оглед на тоа дека е прилично скапо да го пробате прво. Поделете го со другарка, било кој зашто и јас и мајка ми почнавме да го пиеме и многу ни се гадеше во стомак, а на пример татко ми немаше проблем. @Bella_Stella јас го пиев одамна превентивно за имунитет.
Иако најпозната е како афродизијак за мажи, според нејзините состојки како да е создадена за жените. Содржи идеална комбинација на витамини, минерали и олигоелементи, ензими, есенцијални масни киселини и растителни хормони. Maкa во прав има позитивен ефект врз женската плодност, менструалниот циклус и либидото и помага во случај на проблеми поврзани со ПМС и менопауза. Ја подмладува кожата, косата и ноктите, но исто така и целиот организам. А јас ја пијам секако за плоднос, ама покрај тоа си има и други свои бенефици
Да си се пожалам заврши и мојата прва инекција( за стимулација на фоликулот)неславно, добив и тоа една недела порано што никогаш не е случај кај мене.
А кој ден ти е сега, таман пред пукање е тој. Деновиве пуштете се на интезивно сакање низ дома, за доручек, ручек, вечера, па и за десерт, колку можете и со среќа..
17 ти ден ми е. Фала ти најмногу. Не бев сигурна до која големина достигнуваат, а читам дека со стимулација до 26 и нагоре, па некако 18 не ми се виде многу, затоа прашав.
Не знам колку ти трае циклусот, кај мене на пример на 17ти ден би било веќе предоцна за пробување, мене ми трае 26 дена и на 13ти или 14ти ден ми е овулација, Спушти си календар за овулација, мери температура или купи тест за овулација. Среќно!
Извини сега морам д прашам нешто, што е разликата, поскапите се 60 таблети во пакува а поевтиниве 100, поевтиниве полоши се или до марката е? Едно на ден се пие?