Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Оптимистке има ли кај тебе нешто ново? Нас датумот за (не)добивање ни беше ист нели?
    Кај мене еве втор ден нема ништо, а на периоди такви грчеви имам во јајниците (ги имам околу 10 дена) што мислам дека во секој момент ќе добијам.
    Ти како си?

2. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    :* се се се нај убаво Tи посакувам срекна и лесна бременост многу ми е мило добро ни дојде во клубот наMесенца :inlove:

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  3. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Јаготке, а ти што чекаш мила, лимон или го чекаш Годо? :rofl: Што не правиш тест? Ај ти и оптимистка утре здравје двете да не' израдувате, да повриштиме малку вака виртуелно и утре :talk: :party:

На optimistka23 и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  4. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Јас ќе чекам до петок.
    Така решив зошто минатиот месец ми доцнеше 3-4 дена направив тест па се разочарав. Си реков ај може да е лажно негативен, па добив и уште повеќе се разочарав.
    Ене го петок каде е :) Ќе го правам рано наутро и ќе ве известам, а вие стискајте палци до тогаш да не добијам и да не се разочарам уште еднаш! :)

5. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    А бе луѓе, каде се Зазарско и Слими, се изгубија девојчињава :?:
    Лори сигурно многу работи, ама нешто ново на полево бременост дали има :?:
    Кај сте женскииииииии??? :wasntme: :hai:

6. lasica88

lasica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    25

Честитооооооо јеееееееееее мило ми еееееее имај си лесна бременостт :* :*

7. lasica88

lasica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    25
    Иначе мене вчера ми дојде џабе чекање толкуу ;( сега по 5 дена пак на работа :rofl:

8. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Се зачлени на:
    2 август 2012
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    122
    еве ме Ecapereca ,фала што мислиш на мене :* , јас тука сум цело време само не сум многу активна со пишување.

ЧЕСТИТКИ до GIRL MIRI имај убава и лесна бременост, уживај во секој миг :*

јас сакав да прашам нешто, имено ми касни веќе 6 дена направив тест ми изезе негативен не сум разочарана зошто имам направено еден куп тестови кои излегле негативни(да ги збирав парите точак ќе си купев :D ) и бев на гинеколог во понеделникот ми рече дека ќе ми дојди зошто слузницата ми била задебелена :^) и сакав да ве прашам се разбира оние поупатените каква ќе е слузницата ако сум бремена :^) поздрав :*

На girl-miri и f.r.o.s.i.c.e им се допаѓа ова.
  9. macenceee24

macenceee24 Активен член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    7
    честитки и од мене мила, имај си убава и лесна бременост .... многу ми е мило за вас... :* :inlove:

10. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Честиткииииии баш ми е мило за тебе...мнооогу се радувам многу многу мнооогуууу... навистина не знам зошто ама поготово за тебе ми е драго....не знам колку се сеќаваш ама ти беше првата што ме охрабруваше за моето забременување :* те гушкам силно :hug:

11. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    јеее :clap: баш ми е мило со среќа со лесно да си ја носиш бременоста среќни моменти да си дочекаш... мноогу здравје и среќа ти посакувам... и се разбира добредојде во клубот.. ајде пресели се во труднички веќе... честитки уште еднаш :clap:

12. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    Честитки girl-miri имај лесна бременост :)

13. f.r.o.s.i.c.e

f.r.o.s.i.c.e Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    115
    Здраво на сите после долго време :hai:
    Мене слузницата пред да ми ја откријат бременоста ми бесе претерано задебелена но ипак после 7 дена имаше бременост :D не мисли на тоа се си е можно зашто и мене ми кажаа дека можно е да добиев а може и не ама фаламу на дедо Боже не добив и сега све си е во ред ке биде сега мисли позитивно и не мисли на бебе зашто кога нема да мислиш ке биде баш тогаш и мене тестовите ми показаа негативно првите 2 ама третиот ме израдува ке биде се во ред и во свое време :* до тебе и со среќа !

На zazarsko му/ѝ се допаѓа ова.
  14. f.r.o.s.i.c.e

f.r.o.s.i.c.e Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    115
    Честиткиииииии имај си убава и лесна бременост :*

15. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Лале24, а ти што, како, кога? И ти тука некаде си со датата за (не)добивање. Следната недела здравје Боже можно е и од тебе да прочитаме убави вести :)

16. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    девојки ви благодарам на сите за убавите честитки :)
    прее кога пишев Oд возбуда незнаев ни што ни како пишував :D такви емоции не се опишуват :)

на вас драги мајки ви посакувам да ви бидат здрави и живи бебињата :)
    на вас бремени лесна и убава бременост со тоа што наскоро ке ги имате во прегратка бебињата :)
    вас девојки што имате жEлба за бебе,ве подржувам да наскоро бидете бремени :!: верувајте дека ке биде така само верба и позитивност и љувов :* ве бакнувам сите :*

На La-Dy, Maya3112, Srekicka и 10 други им се допаѓа ова.
  17. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.383
    Допаѓања:
    1.452
    Честитки до тебе мила :inlove:

Многу се радував кога прочитав.
    Имај лесна бременост.
    Се надевам дека сите ние другите ќе ја дочекаме ова радост еден ден ;)

Поздрав

18. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.383
    Допаѓања:
    1.452
    Хехе еве ме и мене конечно се појавив ;)

Јас бев зафатена овие денови ги направив сите анализи брисот во микробилогија и крв исто така испитував хормоните на 13 ден од циклусот вчера, и чекам резултати од папа тестот.
    Резултатите се добри брисовите ми се сите негативни, значи немам некоја инфекција со бактерија.
    Ама не знам сеуште зашто во последните 3 месеци ми касни циклусот по 2 недели.
    Решив ќе испитувам све до крај,ама сите резултати ми се добри немам дијагноза а јас никако не можам да забременим.
    Јас веќе со овој пореметен циклус не знам ни кога имам овулација ниту гледам на календарот ниту ништо.Водам лубов кога јас сакам не како робот како машина за правање деца.Ми се смачи веќе така скоро 3 години и без успех досега.
    Инаку почнав да практикувам тој трик секој втор ден, па ќе видиме има време за мене изгледа овие денови би требало да имам овулација зашто во 5 јули ми беше последниот циклус.

Ве поздравувам сите и само храбро и да гледаме напред ќе дочекаме и ние таа радост како другите :inlove: :inlove:

19. ilence

ilence Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    186
    Допаѓања:
    88
    Како мозат да бидат вакви жеништава,значи,немозам да поверувам,па ти директно казии да не ти збори за такви теми зошто се нервираш,а и ако си директна ке имате подобар однос.Инаку не се секирај ке дојде и тој ден кога ке бидете пресрекни со маж ти ,кога секој ден ке ти го бакн :hai: ува стомакот

20. optimistka23

optimistka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    :worried: утре ќе правам тест па ќе видам мене деновиве се нешто ми се врти,ме боли стомак ми се лоши од време на време кога сум во кола вака не ми било но можеби и од жешкото е само на пат сум во последно време :?:
    ајде па заедно ќе славиме ;) јас ќе пишам утре :hai:

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.