Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. optimistka23

optimistka23 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    :hug: се читаме утре

2. bikriba

bikriba Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2013
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    163
    здраво девојки прво со срека за новите трудници, да ве прасам има некоја од вас искуство со тестови за овулација ако има некој може да ми објасни како се користи и кои денови поздрав до сите

3. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    optimistka23 мила дај Боже да си останеш трудничка. И ајде извести не и израдувај не. ;) Ќе ти држиме среќа. Поздрав ! :hai: :inlove:

На optimistka23 и instruktor им се допаѓа ова.
  4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    оптимистика23 ти посакувам од срце да двете цртички да те израдуват како на мене :)
    држам срејка :)

На optimistka23 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. cvetina

cvetina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    123
    Leleeeee girl miri, srceeeee kolku se izraduvav, znaci ne mozam da ti pbjasnam :) ocive mo se nasolzija :) ti posakuvam lesna i ubava bremenost, da si uzivas i da si najnajsrekna :)
    Jas inaku dobiv...tetkava ne zakasni ni eden den, ama ako...barem ne me ostavi da se nadevam...me ptesece vo start :( mnogu bea mali sansite, ama ete...nadez :(
    Imajte ubav den. Jas se prijavuvam za nedobivanje vo avgust :) nakaj 15 ti otprilika :)

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  6. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    ти благодарам мила :) ти го посакувам истото набрзо и на тебе,iskreno I od srce :)

7. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Јагода и Оптимистка, утре здравје ќе се радуваме? Едвај чекам! :* :*

На Agrona и Jagoda123 им се допаѓа ова.
  8. butterflysk

butterflysk Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2013
    Пораки:
    2.001
    Допаѓања:
    4.231
    Мене не ми дојде сеуште а требаше вчера да добијам рано е за тест нели? :?: не знам кога да го правам , на 25ти идам на одмор :?:

9. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Се надевам дека ќе се радуваме! :)
    Јас утре правам тест, очекувајте од мене само убави вести (не сакам поинаку да биде) :wasntme:

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    јагода Tи посакувам и Nа тебе двете цртки Dа се појават :) држам срејка :*

На Jagoda123 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Не, не е рано, си можела и денес, ама ајде тогаш посигурно со утринската прва мокрача. Стискам палци и за тебе, сакам утре здравје кога ќе се уклучам да видам три нови мамички - Јагода, Оптимистка и butterflysk. Мислам, може секако и дај Боже и повеќе, други се немаат пријавено, можеби сакаат ептен да не' изненадат :clap:

На butterflysk му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474

Колку сум нестрплива до утре Јаготке, како јас да ќе правам, неможам да дочекам. Стискам и јас палциии, ги згмечив више од силно стискање :)

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Колку сум нестрплива до утре Јаготке, како јас да ќе правам, неможам да дочекам. Стискам и јас палциии, ги згмечив више од силно стискање

нека ги згмечивме Sамо да има позитивни резултати :D да Sе радуваме сите заедно :)

14. lale24

lale24 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2012
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    149
    оххх Екаперека дај боже....инаку да за 10тина дека треба да (не) добијам,па сега ќе видиме... ;)

15. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Абе ајде женчиња, па уште од рано по сабајле манијачам да видам кој ќе и се придружи на Гирл-мири следна! Од три неможе ни една да нема II тоа гарант! Се радувам ко циганче на цреша, на мм му кажувв сабајле дека три треба тест да прават, ко ми даде еден кос поглед, у стилу - сори, ама една трудница доста ми е да ја трпам... :rofl: Ајде, позитивно, позитивнооооо!!!!!!!!! :*

На slimy и kravce им се допаѓа ова.
  16. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    butterflysk мила стискаме палци сите дај Боже овој месец да е плоден. Со среќа. :inlove:
    Јаготче со среќа мила стискаме и за тебе палци дај Боже да бидне. Дајте ајде да се радуваме вака сите заедно. Многу ми е мило кога ќе прочитам за некоја ново печена идна мамица. :inlove: :*

Кај мене рано е уште, ќе почекам да видам вештерката кога и е термин да не(дојде), имам болки и грчеви по не знам кој пат ќе си пишам тука дека имам. :$ Чувствувам болки некои како нешто да ме штрецнува, и подуен стомакот ми е. Уффф, туку ајде здравје Господ ако не бидне сега не се откажуваме одиме напред. :clap: :inlove:

17. optimistka23

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    :headbang: :( зарем мораше и овој пат само една цртичка АМАН ВЕЌЕ!!!!!
    Од мене ништо ново незнам веќе што да правиме,толку се разочарав и на работа не ми се седи ;(

На сите ви посакувам да се израдувате да не ја почувствувате оваа тага овој месец,сакам сите останати да бидат труднички ве бакнувам :hug:

18. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Мила немој да губиш надеж. Ако не овој месец нареден ДАЈ БОЖЕ. Не се разочарувај, секогаш постои надеж. Има следен пат, само здравје нека дава Господ. Ќе ти држиме среќа за нареден месец. Се најубаво ти посакувам и немој да се нервираш. И јас не сум баш 100 % сигурна дека и кај мене ќе биде нешто, но има едно НО постои мала надеж во мене. Ако не овој месец, здравје нареден може ќе биде плоден. Имај верба во себе. :*

19. optimistka23

Се зачлени на:
    30 мај 2013
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    56
    Благодарам Agrona ти држам јас тебе среќа, :hug: овој месец не смее да дојде НИКАКО!!!!

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  20. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Ќе биде! Само верба, мир во глава и душа, верба во позитивните работи и водење љубов! :*

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.