Ете баш вакво објаснување ми требаше. И јас мислам дека е најлесно да добијам со хормонска терапија, ама исто мислам дека не е најпаметен потег. И да испитам хормони на исфорсиран циклус со примолут нор, а не на спонтан мислам дека не е исто нели? Јас од вчера почнав да имам болки како за добивање или овулација. Може нема да добијам баш одма, ама мислам дека ми се будат јајниците од зимски сон пополека.
Пак јас Во средата ви пишав дека ми дојде циклус ама тоа да ти било кафеав исцедок.Јас си помислив дека ми дојде и заатоа ви пишав, ама не продолжи да течи и малце чудно ми беше.Ај реков ќе почекам некој ден. Откога наредниот ден ми закасни ми беше чудно оти мене никогаш не ми касни.. Вчера прв ден ми каснеше и еве денеска правев тест и излезе позитивен!! Пресреќна сум! Уште никој не знае прво овде пишувамСреќа е да имаш мало ангелче во себе! ❤
Мислам дека прочитав погоре дека четврти месец како се обидувале. Ама како и да е, тоа е најмалку важно сега.
Честитки, колку убаво! Со лесно ❤ И јас се надевам за 10-на дена дека ќе видам 2 цртки, стискајте палци П.С. Градите ужасно ме болат на допир веќе 5 дена, па се надевам дека тоа е некој знак
Ти посакувам што поскоро и ти да се израдуваш вака и да ти се оствари желбата! Градите болат да, и кај мене тоа беше симптом. Се јавив кај гинекологот, и кажав и ми рече најрано што може да те примиме е 11 март, пред тоа не бидејќи нема да се гледа ништо на ехо, сеуште е рано.. Јас и на гинеколог си закажав а на маж ми му немам кажано уште дека сум.Вечер.
Феминки, разбудена сум од 5 сабајле и лежам... Не се осеќам добро, ми касни 3 дена. Требаше средата да добијам, а сега е сабота сабајле. Знам дека најправилно сега е да направам тест...Градите веќе 10 дена ме болат ужасно и имам бело прање, како воденесто ми тече секој ден и стомакот ме боли, имам грчеви секој ден. Бледа сум како крпа и немам апетит. Знаете дека правев брисеви и пап, све е чисто. Зарем е можно да затруднив сега кога за хсг ме спремаат и за анализа на хормони? Зарем е можно волку брзо со еден јајцевод и миом 6 см? Почнавме од кај 20 декември да пробуваме. Што и да ми е ќе издржам, ама само повторна вонматерична НЕ... Уште од сега си кажувам. Едвај и психички се оправив, се лечев од анксиозност години и години... Не знам сега што да правам, дали да станам и да одам на лекар.
Седам дома , правам какао... Да го испијам и право во некој трговски ќе одам, таму ќе купам тест и таму ќе го направам... Дома не сакам, затоа што дури не се види убаво што е работава не планирам на никој да кажам...
Феминки мои само што направив тест, цела се тресам... Ве молам сите од темава да го прочитате овој пост... Со еден јајцевод, со миом 6 см, со хроночни настинки на бешика и еден куп стресови периодов - ова е резултат од само 2 месеца пробување со вереникот...