Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    19.026
    Допаѓања:
    108.671

Честитки мила , имај си убава и лесна бременост :)

На ecapereca му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Фала ви лепотички на преубавите зборови и желби! :* :inlove: Многу ве сакам сите и на сите ви посакувам радости до бескрај!!! И најважно исполнување на желбата наречена БЕБЕ :) :hug:

На Agrona, slimy, zazarsko и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. cvetina

cvetina Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2013
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    123
    Ecaperecaaa srce, leleeeee kolku se izraduvav!! Ajde so lesno i samo ubavini :) kolku sum srekna znaci denov mi se razubavi :) ajde naskoro site da ti se pridruzime :)

На Agrona и ecapereca им се допаѓа ова.
  4. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    397
    Опааааа тука некој треба да части а? :D
    Честитки ти посакувам лесна бременост :*

5. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.196
    Најубавата вест денеска, баш се израдував за тебе :inlove:

6. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    :* честитам душичке со лесно да си го износиш малоту душиче во тебе што расти ;) се нај нај нај убаво

7. kuklickaaaaaaa

kuklickaaaaaaa Активен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2013
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    7
    Ecapereca- многу ме израдуваааааа ајде нека е живо и здраво бебчето со лесно нека ти е :) да си имаш убава бременост те бакнувам :*

8. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Фала ви душички на сите, фала од се срце! :) :* :hug: На бременките се најубаво и најлесно, на тие што чекаат да даде Господ што поскоро, во главно се се се најубаво на сите златни мои :inlove:
    Мене уште не ми се верува, само се ѕверам во тестот, да не ми се причинува нешто. Утре правам уште еден ;)

На ddevojce, Agrona и maleckataa им се допаѓа ова.
  9. guldzana

guldzana Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2013
    Пораки:
    315
    Допаѓања:
    579
    srcka lele mnogu mi e milo najlesna bremenost da si imas i da si udzivas segaa konecno po tolku vreme i soooooo lesnaa nogaaaaa pa site kako tebe bleda bleda linijaa ama ima bremenost sigurnooo mnogu sum srekna za tebeeee :D :inlove: :inlove: :D

10. maleckataa

maleckataa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    44

нека ти е со срека дајбозе да имас убава и лесна бременост ти посакувам се најубаво од сето срце поздрав

11. midnight.flower

midnight.flower Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    1.052
    Две-три утра по ред ја отворам темава и чекам резултати од Ecapereca. Отворам денес и БУМ! Две црти!!! :party: Честитки Ecapereca, имај убава и лесна бременост и живо и здраво бебенце!

Сега се чека на Lale24! Ајде стегам палци! Стегам палци за сите вас кои очекувате две цртки! :*

На eci85 и ecapereca им се допаѓа ова.
  12. instruktor

instruktor Истакнат член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    38

Честитки мила со лесно нека е :) Уживај во бременоста
    Драги мои феминки. Дајте еден совет. Направивме спермограм во ремедика (1 на гинекологија Нормозооспермија, 2 на хистологија тератозооспермија со ешерихија коли во спермокултура и 3 во ремедика и испадна атенозооспермија). Ве молам за помош, дали 1 и 3 спермограм можеме да ги пратиме за ин витро. Знаат тие кои што следат дека генерално проблемот е кај мене. Дали со овие спермограми и со мојата дг (апсолутна индикација за ин витро) ќе ни одобрат ваучер

Ве молам за помош и совет

13. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    cestitki ecapereca bas se izraduvav za tebe, imaj lesna bremenost eve srcka i kaj tebe bidna zatoa velam sto e Vase ke si dojdi i koga ke ni ja otvorat temata trudnicki muabeti bas mi nedostiga. P.s izvinite sto ne pisuvam makedonski od mobilen sum uvek priklucena da si kazam posto imase poplaki :lol:

14. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Фала фала срцки, баш ме радувате со толку убави коментари и реакции, златни сте, да ви дава Господ се што сакате!
    Дај Боже сите што чекате да си дочекате побрзо и да си бидете најсрекни мамички на цел свет :*

Инаку, јас сабајлево го повторив тестот, и пак е бледа втората цртичка, исто толку бледа колку и вчерашната, нели би требало за еден ден барем малку да биде појака? Или сепак е рано, збунета сум малку :?:
    Лале, до каде си срцка, има ново? :*

15. Jagoda123

Jagoda123 Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    2.467
    Допаѓања:
    11.107
    Рано е за еден ден да покаже убаво црвена цртичка.
    Немој да се замараш бремена си 100% :)
    Воопшто не е битно каква е цртичката, битно ја има!
    Беше ли на гинеколог? Оди, нека ти земат крв или урина. Нека ја испитаат и да ти потврдат со сигурност.
    Батали тестовите таму, сите ќе ти излезат позитивни. :)
    Со првата утринска го направи тестот?

16. Beautiful-Princess

Beautiful-Princess Популарен член

Се зачлени на:
    28 јануари 2012
    Пораки:
    755
    Допаѓања:
    373
    Честитки Ецапереца. Многу се израдував кога ти го видов постот. Сега уживкај си и гушкај си го стомачето. :*

17. eci85

eci85 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2012
    Пораки:
    454
    Допаѓања:
    431
    ecapereca пиеше нешто или сама си дојде бременоста,малку е глупо така што те прашам но се изморив :sweat: чекајки... :) небило едноставно :)

18. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2012
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    474
    Оф срце, секако дека не е глупо и знам дека не е едноставно. Не пиев ништо, и фолната ја баталив, дигнав раце од се, и од трчање по ова моево по куќа да правиме секој ден, и од гледање плодни денови, многу се имав разочарано од минатиот месец кога ми каснеше два дена и после ми дојде, од тогаш се налутив и реков више не чекам, ако биде нека биде кога сака Господ, а не јас, а ако не биде никогаш ќе го прифатам и тоа. Кога водевме љубов баш водевме љубов, не мислев дека сега мора да се фати, скроз опуштено. Два пати само скроз се доближив до ѕид и исправени ги држев нозете како свеќа, знаеш, со превиткана на две перницата под гз.
    Мене уште не ми се верува, дека и двава теста ептен бледа линијата, викам да не халуцинирам, ама и ова моево ја гледа. Па си викам да не е од самата линија што е направен така тестот што треба да се обои ако има бременост, ама па и порано сум правела од истиве тестови и ми испагало само една линија, другата ја немало воопшто.
    Само опуштено и ќе биде. Јас не сум верувала како тоа има поврзаност со психата, ама изгледа дека има многу врска, кога сме напнати го стегаме организмот, така може некои хормони се блокираат и неможат да си ја завршат работата. Заборави на бебе, водете љубов. Тоа сака да си дојде во мир и хармонија :inlove:

На eci85, instruktor и zalosna им се допаѓа ова.
  19. D-E-L-F-I-N-A

D-E-L-F-I-N-A Активен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    22
    Честитки ecapereca,имај убава и лесна бременост :*
    Се надевам и јас,како и сите девојки кои очекуваат да забременат конечно ќе биде :angel:

20. Gossip-B

Gossip-B Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    33
    луѓе мене еве веќе 3 ден ми доцни,имам болки во стомакот незнам дали е симптом за добивање или за бременост...инаку се чувствувам изморена и само лежам ама може од жешкото :lol:
    едвај чекам утре да правам тест па дај боже да биде тоа што си мислам дека е :D
    позз до сите што чекаат ;)

На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.