И јас гледам бледа линија. Утре направи уште еден и појасна да е линијата ти посакувам од срце се најубо.
незнам ич не ми е за вера, утре ке пишам пак, само што тестовите се од поефтините , па ако е негативен ке мислам е така оти е ефтин... ако зеам поквалитетен го правам рано, за нигде сум како и да е едвај чекам да се раздени да сум на чисто, некако пред време несакам да си давам надеж
Имаа бледа,мојата неможеше да се види на слика,па терам 6ти месец.Ти кажав јас само Селф Направи сабајле со утринска појака ќе биде. Честитки баш се радувам
И мене ми се гледа втора ептееееен бледа. Ајде кажувај што направи денес па да се редиме со честитките.
Девојки во врска со температурата, доколку настанало оплодување или треба да остане иста како при овулација или да се покачува? И дали може и т.т да биде индикатор или само базалната?
По овулација се покачува и останува така, не се спушта како пред да добиеш и да, само базалната е индикатор.
Направив и утрово тест, и има бледа , ме боли стомак како да имам добиено, се напив магнезиум, ама пак си е така, мн е рано ова за на лекар, 2 недели од овулација има поминато, имам дома и витамини, и посебно и за трудници, метол фолат, аспирин, утрогестан,јас од вчера веќе си почнав со некој од нив, кога ми кажавте дека гледате бледа.. не ми се верува, само молам Бог се да биде како што треба Не честитајте девојки, сега во веце на бришење имав бледо розово, мислам во секое време ке ми дојде
Може е имлантација, не се секирај ако имаш утрогестан напиј се нема штета од нив. Пиши што си направила
Не е мила имплатација, си ставив улошка веќе проби се напив утрогестан, ама џабе е, биохемиска бременост највероватно, јас денес и требаше да добијам, да не избрзав со тестов немаше ни да знам