Ако продолжил исцедокот секако не е имплантација Но Нема правила Направи си тест и ќе си на чисто и консултирај се со гинекологот... стоскаме палци за 2цртки
Исцедокот може да е или имплантација или почеток на циклус, трето нема и затоа нема зошто да ти е страв. Тестот ќе ти ја реши дилемата, направи го утре сабајле и чекаме убави вести.
Направив сега Self clear ама ништонегативен е. Сабајле уште еден ке направам со утринска. А не ми е обилно крварењето како за добиено,нит имам болки(обично кога ќе добијам многу болќи имам).
Феминки денеска правев Хсг ама докторот не ми беше тука да го види извештајот, дури вторник се враќа, во меѓувреме ако знае мекои да ми пише дали е во ред??
Може рано го имаш направено тестот, направи уште еден утре најдобро. Ако е имплантациско треба да е баш слабо, неколку капки или само на бришење и треба да трае максимум 3 дена. Ако си го имала и првиот пат кога си забременила големи се шансите да го имаш и сега. Стискам палци да не е менструација туку имплантација. Трпение до утре и дај Боже да се израдуваш.
Немој да си безнадежна, надежта секогаш мора да биде тука, без неа ништо... Секој циклус во кој се обидуваш е нова шанса и мора да се надеваш на позитивен резултат. Знам дека си се разочарала еднаш, ама не значи дека така ќе биде и вториот пат. Сами на себе ако не си даваме сила и воља никој не може да ни помогне. И јас бев многу лошо последниве неколку дена кога добив, ама знам дека ништо добро нема да ми донесе ако продолжам да бидам таква. Така да, глава горе и со нови обиди продолжувам во овој циклус. Смири се, мисли позитивно и ќе си дојдат и нашите среќички кога тогаш.
Не ти ја пратам историјата но можно е при пукање на циста да подрани циклусот а и не е мн да е порано... а може и да е рано за на тест да покаже но имплантациско не е ... бидејки тоа обично може капка две на бришење... Најдобри со гинекологот да се консултираш и мене ми се случило да од швајцарски ми биде ден два безвезе па циклус но да не те разочарувам Се е можно да е засега
Не знам, ама и јас сум истата, значи не можам да не се замарам, како да не се замарам, ни сама не знам, не е баш така лесно, опушти се, епа како бе?!?!?!