Последен пат добив на 03 Јуни, значи пред нешто околу 3 недели и 2 дена. Со сопругот се обидовме за бебенце и иако е толку рано 99% сум сигурна дека сум бремена, бидејќи ги имам овие симптоми: - болка во долниот дел на стомакот која трае неколку дена, а бидејќи ми е втора бременост имам искуство и знам дека при првата бременост таа болка ја чувствував до 12 недели - малку ми се врти - чувствувам малку гадење од време на време Е сега ми се појавија акни и градите ме болат, ама тоа го имам секој пат пред да добијам. Рано е и за тест ама ете некако си мислам дека ќе видам 2 цртички. Ве известувам за една недела што ќе биде! Се надевам дека второто бебенце е на пат
Mene mi docni 5 dena a imam periodicni bolki kako menstrualni.. Kakvi bolki imase mila pri prvata bremenost periodicni kako menstrualni ili poinakva bolka?
Јас сум пациент на Димитров и супер си е човекот, ама воопшто не е разговорлив. Нема да добиеш некое објаснување, а сепак и не е негова специјалност овој дел, односно проблеми со забременување. Ако е за цисти, миоми и слично мислам дека нема подобар во Македонија. За разлика од него, Петановски е токму за проблематиката- бебе. И многу многу успешни случаи негови познавам. Ова е мое мислење.
Девојки до вчера си плачев а од денес се пуштам во рацете на господ, што сака нека биде. Се надевам дека за брзо сите ќе се усреќиме со бебенца. Мојата најголема желба е токму тоа, не постои ништо друго на светов што би ме усреќило. Happy Birthday to me
И Димитров работи баш на оваа проблематика Двајцата се во одделот за ИВФ. @Grasiela** кого и да избереш нема да погрешиш. Со лесно мила, нека помине се во најдобар ред
Среќен роденден @Tinka1234 !!! Да си жива и здрава! Од срце ти посакувам да ти се исполни желбата за бебенце што поскоро!
И јас сум со вас, потполно иста ситуација, ова ни е 3 месец што пробуваме и сеуште ништо. Се надевам брзо ќе се израдуваме