Ооо старлич ова бебе нема заедно да го чекаме . Со лесно и само напред, сѐ ќе биде, бебе другарче ќе си има
A "сите" да не се мешаат кај што не им е место? Ич гајле да не ви е што зборат, небаре они ќе ги гледаат. Заедно ќе си ги израснете и супер ќе ви биде.
Честитки, втора среќа! Само нека биде се добро со вас, ќе видиш дека најубав поклон ќе си добие бебе! Со лесно мајка!
Закажав во Систина за да продолжам да ја водам бременоста таму, кај Гордана, ќе видиме што ќе ми каже дали ќе продолжиме или не... Бидејќи е многу рано поради царскиот рез.. Дека ми е баш рано и не сум уште свесна што се случува.. заборавам дека имам уште еден живот во мене, чудно ми е некако.. Како да не се радувам, ама не би го дала за ништо на светот.. Фала ви на сите.. @Cherry333 забрзај процес ајде и ти ахахах
Lele bas mi e milo,ti cestitam,so lesno A tie sto se znaat neka si go drzat mislenjeto za niv. Daj boze da si bide se vo red,gospod ke ti dade sila i za ednoto i za drugoto detence
И кај мене нема,ама јбг ќе се снајдам сама некако... Можам да замислам колку хаос ќе ми биде.... Или можеби не можам .
Според мене и не е така рано, горе доле додека се породиш ќе бидат разлика година и 2 3 месеци, и јас здравје би сакала до 2 год да ми се разлика Деца се деца, исто ќе си ги сакате, нема врска што второто е на пат, а другото малечко. Не знам како така ви збореле, сепак бебенце е радост па поготово не очекувано Блазе тебе, биди среќна со куќа полна дечиња
Одлуката си е секако ваша, ама ете јас ќе ти раскажам една охрабрувачка приказна. Моја блиска пријателка исто вака како тебе забремени многу брзо со второто детенце, а беше породена со царски рез. Ризик и разлика нема, освен што го роди и второто пак со царски, бидејќи немало поминато доволно време (3 години) за да може да раѓа природно. Они живеат во Италија, и родителите нејзини се таму и помагаат колку можат, ама не живеат заедно и си имаат луѓето свој живот, така да помош нема којзнае каква. И она се плашеше како ќе биде што ќе биде, па еве ја се снаоѓа. Девојчето и наполни годинка пролетта, а она сега веќе е бремена со трето. Не знам дали се охрабрила, она вика непланирано се случило, вика се пазевме цело време. Дури планираше да става спирала претходно, ама коронава ја спречи и пак се десило. Некогаш кога треба да биде нема каде да се бега. Новиот живот што расте во тебе е благослов. Се надевам дека ќе изберете да го задржите и знам дека ќе ви донесе многу радости. Камо сите тука така лесно да можевме да забремениме.
Да, на гладно. И добро да си наспана, по правило во текот на првиот час откако ќе се разбудиш се испитува. Убаво наспиј се.
Jas ne dobiv uste i uste nikakov simptom, nitu za bremenost nitu za ciklus, testot vcera bese negativen, neznam koga da napravam drug... Ne znam sto da mislam veke.
Ic da ne ti e gajle sto ti vikaat drugite, ti posakuvam srekja, kamo i nie ostanatite da se izraduvame kako tebe. Imaj lesna bremenost i se najdobro!