devojki sermogramot mi e slaba podvidznost dajte nekakov recept so med i orevi lesnici takov probav aj ako znae nekoj nesto drugoo za da mi kadzeeee
хеехе не сум јас бремена мила, туку монела.... Се надевам дека и јас ќе ја дочекам таа среќа некој ден... Инаку последниот циклус ми беше во 7 август сека ми преостанува само да чекам. А за подвижноста на сперматозидите сум слушнал дека помагаат смоквите, нека проба да јаде свежи смокви поздрав
Девојки ви благодарам многу на искрените Честитки Да ви даде господ на сите да си ги видите двете цртки во скоро време.
http://roditeliideca.com.mk/sakam-bebe/ ... njeto-bebe еве мили мои можеби ќе ви е ова од корист да го прочитате
јас малце неактивна на форумов. имаме ли нови мамички? монела честитки девојки не сте сами сите ама сите вие наскоро ке добиете две цртки и бебуш во вас само храбри и позитиввни имате подршка од сите
Sakav da prasam dali moze od eutiroks da mi kasni trebase vcera da dobijam megutoa nisto nemam nikakvi simptomi osven kicmata sto me boli
Здраво девојки, редовно Ве читам, ама сега прв пат пишувам на темава. Со мм се обидуваме веќе година и кусур за бебенце, ама се уште ништо. Секој месец си викам ај ќе биде наредниот месец и се повеќе и повеќе се разчарувам. Не знам што е работата, сите резултати ни се супер, имам редовна менструација, секогаш ми доаѓа на време. Докторката вели дека се е во најдобар ред, ама бебенце нема уште. Не знам веќе што да мислам. Останува само да чекаме и да се надеваме. Поздрав до сите што чекаат две цртки !
eeee jas znam kako e toa veke 1 god nemodzam da zabremenuvam aaaaaa gospodd samo i ovoj mesec nisto dobiv i toa 3 dena porano poz
Лори душо ви посакувам многу среќа,ајде побрзо да ви се оствари желбата,стискам палци и се молам за вас,поскоро да се израдувате
Благодарам лале и јас тебе ти посакувам сто поскоро да ги видис двете цртки, се надевам дека и јас ке ги видам, доволно бесе чекање, две ипол години, ке успееме сите само господ нека ни помогне...
Здраво и од мене овде на оваа тема. Редовно ве следам. Честитки за новата мамичка Монеличка, и посакувам се најубаво и цела среќа на овој свет Лори срцка, дај Боже конечно да ти се оствари најголемата желба, да си станеш среќна мамичка За мене некој знае, некој не... заврши радоста, имав вонматерична бременост. Едвај го најдоа, на самиот излез од десниот јајник се заглавило. Денес ја примив третата и последна (се надевам) инекција метатраксат. До сега бев некако смирена, а од вечерва се осеќам многу тажно. Ме убедуваа дека не се ни појавило плодче, ама некако не ми се верува на толкава вредност Бета хЦГ да не се појавило плодче, незнам... Како можеше ова да ми се случи, уште не ми се верува.
Ооо ецапереца многу ми е жал за тоа што ти се случило... Исплачи се ден, два и пак одново! Ќе си биде се во свое време! Те гушкам
душO знам точно како ти е,јас од сето ова што ти се случи тагувам како можеше се прашувам вака?!. господ е со тебе мила не грижисе,опуштисе и мисли дека се случило од некоја добра причина. верувај во себе и Eден ден ке се израфувш без никакви проблеми поз и гушка до тебе.
ooooooo dusko mnogu mi e dzal ama novi sili ke bide sega ke si ostanes pak trudna i ke bide se vo red ke vedis dosoo