Vtor mesec ni e ovaj, zatoa se iznenadiv kolku brzo, no presrekna sum... no ovoj mesec pochnav da gi pijam Pregnazon koi sodrzhat folna kiselina i verojatno i tie doprinesoa
Да се придружам тука. Се надевам што поскоро ќе биде, иако знам дека не ттрба, постојано тоа ми се врти во глава!
Девојки мои!!! Станав уште во 6 и не можев да издржам, го направив! Многу сум збунета, среќна, во неверување...ептен помешани емоции имам...
Мила моја се радувам како за себе, да си имаш најлесна бременост. Многу сакам да ти напишам но возбудена сум и без зборови. Ја заслужи оваа среќа, Бог го награди твоето трпение. Да си ми жива и здрава.
Ти благодарам, се најубаво да се враќа! Фала ти мила, дај Боже да ти се врати за многу брзо! Трпението со ваша помош го изградив и вечно благодарна сум ви за тоа!
Аииииииии Лелеее знаев Можам да ве замислам тебе и мм, помешами ама најубави емоции!!! Најпрекрасна сликаааа, да си имаш најлесна бременост, браво девојки!! Ептен убав значи периодов!
Лелееее И јас станав и право тука да видам дали си направила тест Честито нека е, се израдував како за себе убава вторава цртка, нека се и близнаци