Ова и го чекав. Браво. Се исплатеше чекањето. Многу сум среќна за тебе. Ти посакувам најлесна и успешна бременост
честитки , отварав и читав деновивее баш да го видам исходот многу ми е мило, само со лесно , со раширени раце те чекаме во труднички
Ви благодарам на сите! Така ми го полните срцето со честиткиве, не можам да ви опишам! Посакувам што поскоро сите што чекате да се израдувате и да станете најубвите мамички на свет! Ве гушкам силно
Леле браво, честитки!!! Конечно дојде и твојот ден, уживај во него и ти посакувам лесна и најубава бременост. Можно е да се две? Јака црткава личи...
Хаха фала ти Сонце. Ќе видиме за две недели. Имам и генетски предиспозиции, а и од Кломифенот шанси за две.
Тестов зрачи Честитки Бела за тебе и мт. Со лесно да си ја носиш бременоста. За 8месеци со бебенце во раце
Лелеее Иако не сум активна во темава сега, пред 9 месеци кога се зачленав на форумов прво тука пишав и редовно отворам. Ако сум сега 8ми месец Ти беше најактивна и те читам цело време. Премногу ми е мило! И знаев дека ќе не израдуваш во брзо време, кога почна да ги решаваш проблемите со ред. Со лесно да си ја износиш бременоста до крај И сите што поскоро да се мафните од темава
@Bella_Stella морам да ти го кажам ова. Утрово требаше тестда правам и јас но пред да станам од кревет отворив форум да видам што има ново кај тебе. И сета среќна од преубавата вест отидов во вц и заборавив да го направам тестот со прва утринска. Збунета бев многу мојот ќе остане за утре ако во меѓувреме не добијам. Го имам чувството како за добивање и таа блага менструална болка. Уште еднаш честитки до тебе мила