Ааааааааааааааа Најубавите цртииииии Честитамм милааа бременка !!!! Ептен ми е мило да знаеш ! Да си имаш најлесна бременост и до крај Гали мешкооо и уживај
Морници по цело тело. Слава на Бога . Бог ти ги услишал молитвите. Лесна и благословена бременост да си имаш ❤
Ме расплакавте уште еднаш. Ама ако, само за убаво нека е. Молете се, верувајте, слушајте си го телото и инстинктот и имајте трпение. Фала ви од срце, посакувам темава да се испразни и заклучи засекогаш! @melonka биди позитивна. И мене вчера почнаа да ме болат јајници како за добивање и на пола саат одев во вц да проверам да не сум добила и се молев да не се симптоми за менструација. Исти се да знаеш, јас освен тоа, многу често мочкам. Прв пат во живот ми се дешава да станувам два пати навечер, а не сум некој пијач на течности. Држам среќа утре вака и на тебе да ти честитаме дај Боже!
Леле овој момент го чекав долго, очите ми се насолзија. Честитки и лесна бременост мила, многу ми е мило. Ќе се дружиме во труднички! Те гушкам
Баш така сум, секој пола саат во вц. Среќа уште нема ништо, болката во јајници ја немам моментално,но нон стоп чувствувам нешто мокро, а всушност суво е ептен сум хаос, па месам кифлички моментално да не мислам како е Господ никој не е, ќе даде на сите фала ти за убавата енергија, ако останам во темата многу ќе ми фалиш
Знаев! И не те чепкав до денес... го разубави денот Уживај гали меше и верувај Бебето дојде за 8м и полни раце
И ти ќе си заминеш ,ама кога ќе си заминете ќе ми фалите мене многу Сите полека си се чистите и многу ми е мило за тоа,само јас тапкам во место
Честитки @Bella_Stella @curlyhair не си сама, не има уште што треба да се поддржуваме, ама полека една по една ќе ја напуштиме темата, одиме по ред, само позитивно и многу верба
Дај боже да си ја почуствуваме и ние што побрзо оваа убавина @Bella_Stella да не земиш сите една по една
Аииии нај убавата вест денес за мене бравооо милааа конечно успеа на толку нервози, чекање, секирање искрено заслужи се радувам како за себе и да знаеш колку само знаев дека ќе биде позитивен Полека почни да веруваш дека ќе си мама и конечно ќе те читам и по другите радосни теми Со лесноо до крај