Мене ми личи позитивен, тоа што му требало време да се избистри е можеби затоа што имаш ставено поголемо количество урина. За секој случај напрај си уште еден тест. да е позитивен!
Најдобро провери си бета, оди во вторник сабајле да ти земаат крв така ќе се осигуриш. Со среќа, да не израдуваш со позитивен тест
Mila i jas sum seushte tuka, jas denes pak si dobiv, ke ne izraduva i nas Gospod eden den, ke vidis!!
@Bella_Stella лелее леле елелееее. Знаев дека ќе ми бидеш друшка! Знаев значи! Честитки мила моја, да ти е со лесно! Ептен се израдував, ко за себе! Мојата кломифенска друшка, ќе ми биде трудничка друшка!
Да се пријавам уште не сум добила, а и пмс болките ми исчезнаа. Дури ни градите не ме болат веќе, само брадавиците малку ми се потемни од вообичаено и вените поизразени. Мислев добив ама малку погуст и жолтеникав секрет имав. На секои 20 мин. имам чувство како да сум добила, како да ми тече ама нема ништо. И така, си чекам
Ама оти си ја мачиш душичката и не се тестираш? Не барај симптоми, исти се и за добивање и за недобивање.
Даа ќе не израдува мила,ќе им појдиме и ние во труднички и без да тропниме ќе влезиме Господ е еден за сите ,си има и за нас план
Затоа што сабајле од возбуда поради новоста кај Бела Стела заборавив да го употребам тестот. А утре годишнина од брак па нека е утре некогаш знае и 29 ден да дојде вештерката и не сакам да се разочарам. Ќе издржам уште еден ден.
Нема да добиеш, ќе имаш 2 цртки ќе видиш тие се најчести симптоми особено густиот исцедок.Кога треба да добиеш?
Требше денес, претходниот месец на 26ти ден добив. Денес ми е 28ми ден уште немам ништо. А густиот исцесок само еднаш и многу малку. Како е Господ никој не е , до утре ќе знам сигурно.
Мислам дека е позитивен, повтори го со прва мокрача и читај до кога можеш да го читаш, после некое време не е валиден.