Тука сме некаде со чекањето за недобивање. Најтешкиот период за мене ама се надевам со позитивно ќе е исходот. Дали си стимулирана со нешто или природно пробувате? Ти посакувам позитивен тест да си видиш
Ako pochekaj si, no sepak veruvaj. I jas sum takva i jas velev nema shansi od prv pat, sega si velam shto ako neshto se sluchi so bebeto, a iako potsvesno znam deka se ke bidi vo red ama ete. Ama se nadevam ke se smenam ke pochnam prvo pozitivno da mislam taka da isto i tebe te sovetuvam i site ostanati
Здраво. Дали ако последната менструацција е мнооогу слаба, рециси како да нема, само кафенко и по некоја капка крв (прв пат ми се случува) има шанси да забременам? Инаку трета менс ми е после породување (после 11месеци првата) исто престанав со доење дали има врска? Сакам пак да забременам...
Да не си бремена веќе? Многу жени имаат напишано дека при таква менструација, која не е менструација туку крварење од импантација, всушност се бремени.
Правевме после вториот спонтан. Кај мене се воспостави дека имам генетски мутации и треба да примам клексани. Кај маж ми спермограмот со дијагноза тератозооспермија. Дури велеа дека природно потешко се останува бремена со таква дијагноза. Примаше терапија и малку се подобри, ама во меѓувреме останав пак бремена и пак лошо се заврши. Киретажа правев во Систина и таму испитуваа кариотип на плодот и беше се во ред. Сега пред 2 месеци правев хистероскопија и ми е отстранет септум. Во меѓувреме направивме и спермокултура и испадна ентерококи да има, па примаше терапија. Значи се собрало од се @Tinka1234 Не сум со ништо стимулирана, природно мила. Се надевам дека ќе се израдуваме, најтешки денови за чекање. Ќе пишувам почесто, ќе се бодриме сите.
Сте го нашле проблемот и сте го средиле, сега само опуштено и ќе биде се во ред. Само позитивни мисли и набрзо да не израдуваш со две цртички
Dobiv jas denes,poveke sreka na ostanatite,nego posto denes mi e 7 den od koga mi kasnese,kako da gi presmetam slednite plodni denovi,od denes mislam taka?
Јас се токмам еден тест да направам утре чисто да се разочарам.. Срцето ми се крши и мажот ми ми вели секогаш да почекам.. Исто е дали утре или за 1 ден ко ќе добијам и онака ќе ми е скршено вака ќе ја исчешам крастата и барем ќе си ги скратам маките од мислење.. А да, почнаа и гради и стомак да ме болат така да не ми бега
Ne se sekiraj, ako ti e za uteha- i mene mi e isto. Prasanje e na den koga ke dobijam, taka se cuvstvuvam. Sigurno utre ili zadutre ne mi bega. :/
Колку пари се? Ги имаат истите витамини, минерали, омега, дхеа? Јас во зегин начекав некоја акција од премамата, гратис 10 таблети и 10 капсули. Засега имам, ама штом има исти по состав а поевтини, следно можам такви да си земам.
Јас ги пиев и задоволна сум..правев споредба со пре мама, дури на некои состојки имаат поголема бројка од пре мама. Сега земав пре мама ама изгледа пак ќе си се вратам на нив
Девојки, прашање за оние кои се сеќаваат или пред скоро добиле позитивен тест- каков вагинален исцедок имавте во периодот кога требаше да добиете?