Devojki aj da ve prasam, mozebi ima nekoja so vakvo iskustvo.. Pred dva veceri imav jaka bolka vo desen jajnik, ne mozev nitu da odam nitu da sedam kako sto treba, se smiri so analgetici posle tretiot mislam, imam uste mlaki bolki sega vo dvata jajnici, obilen kremast iscedok, treba da NE dobijam kaj 15ti noemvri. Si vikam mozebi bese ovulacija,ja sekjavam sekoj mesec ama olku bolna ne bila nikogas, sto mislite? Ne mozam da pojdam kaj maticnava bidejki ne sum tuka.
Имам пишано во темава и ке кажам пак на 28 март последен циклус, во мај 2 негативни теста и ехо преглед во Њу Борн кај што ми кажуваат дека имам полип на матка... на 23 мај позитивем тест, дури на 06 јуни слушнавме срцева акција 29 недела сум скоро и длабоко верувам дека чуда постојат. Немам ни полип ни ништо, тоа била мојата мала девојка. Не брзајте со заклучоци, трпение - спасение. Да напоменам во мај 2019 сум оперирана од corpus luteum на јајник со целосно отварање како царски Нема похрабро од жена и поголемо од желба за бебе. Нема откажување, и сеуште си ја читам темава и ве охрабтувам
devojki, ja edvaj izdrzav, napraviv test, presrekna sum. vi posakuvam na site da vi se ispolni zelbata
Девојки уште три дена треба да добијам сега сабајлево имам кафено со малку црвено на бришење дали ми пробива порано или е имплатанско крварење.Ме боли стомакот и ако ми дојде сега ќе биде 21 ден премногу рано обично од 24 до 26 ден добивам.
Исто бев и јас вчера но не со толку големи болки, а треба да не добијам на 17. Сигурно е овулација, секој месец исто ја осеќам.
Ако ти пробие до после, можеби подранила, ако остани така, тогаш е имплантациско. Пуштам среќа да е второто!
fala vi na site, eve vlecam noga, site da se izgubite od temava vo najskoro vreme. vi pustam sreka i ve guskam site ❤️❤️❤️