Ако правиш со мокрача,подобро со утринска и self clear, но не дека 100% ке покаже точно. Најдобро ти е да почекаш уште 2 дена па можеби ќе се изненадиш позитивно. Ти посакувам 2 црти
Self Clear е по осетлив за пред добивање. А другиот дава точни резултати после еден ден доцнење од менструација.
Ама ми се чини дека баш она треба да ми подзакасни за да направам зошто многу ми е мал размахот на менз ..на 25 дена ми доаѓа
Фала ви многу....некако секој ден од завчера се повеќе ме болат градиве и некоја тапа болка во долниот дел од стомаков......јухууи некако неможам да дочекам дај боже да видам две цртки...и сите кои сакате да си видите две цртки**
Дај боже само имам проблем имам копривњача уртикарија од мај ми се има појавено све испитано и џабе ништо ми нема помогнато све испитано пијам никсар акпиња цело време
Девојки, претпоставувам сите сте правеле хормони, па можеби некој имал случај како мојот. Хормоните треба да се направат на 3 ден. Вчера добив накај 6-7 вечерта. Дали го бројам вчерашниот ден како прв или не? Благодарам
Imav kasna ovulacija na 18 noemvri posledna menstruacija na 22 oktomvri koga treba da napravam test za bremenost
Девојки, сопругот пред месец имаше бактерија Proteus mirabillis. По препорака на уролог пиеше 10 дена Цитерал од 500мг 2 пати на ден. Денес му стигнаа резултати од контролна спермокултура и има нова бактерија Enterococcus spp. 50.000 ml. Има ли некој искуство со бактеријава? Пишав во повеќе теми ама немам одговор, затоа да прашам и тука..
Halp, halp dali ima mesto za panika mi docni 3-4 dena do sega se nema sluceno vakvo nesto a nemam nikakvi simptomi osven sto me bolat jajnici...
Тргнувајќи од мое искуство, бидејќи ми има покажано 10 дена по овулација (и тоа најефтиниот тест од аптека Оne step), би ти кажала да направиш најрано на 28 Ноември. Сепак, ако си стрплива, најдобро би било да почекаш до 2 Декември.
Здраво на сите. Сакам да споделам нешто со вас. Со дечко ми синојќа се обидовме за бебе. Утрово истото го повторивме. Многу сакаме да добиеме бебе, тоа би не исполнило и двајцата, и тоа беше тема за која дискутираме подолг период . Е сега мене ме плаши тоа што јас имам проблеми со тироидната жлезда, и велат дека потешко е да се остане бремена ако имаш такво заболување. Тој проблем го имам од својата 16та година, сега имам 21. Пред месец дена бев на еднокринолог, и ми рекоа дека не е некоја голема дисфункција на тироидната, башка резултатите од крв т.е ТСХ, ФТ4 ФТ3 хормоните беа во нормални граници, дури и пролактин проверував и тоа беше супер. И докторката ми спомна дека е многу подобро порано да се обидувам за бебе секако доколку сакам, отколку подоцна за да не де појават дополнителни проблеми. Сакам да слушнам ваше мислење во врска со ова, дали има некој од вас исто што има проб со тироидната и сака да остаме бремена и дали би претставило некаков проблем со забременувањето.