Fala ti mila ..ti kazav neli deka samo so pozitiven test kje se vratam ..ti kako si, do kade si ,ti se sredi li ciklusot ?
Кој доктор од систина би ми го препорачале за контрола и совет па и за испитување доколку е потребно... не кажав се обидуваме за бебенце
Devojki, ke ve molam za odgovor od vase iskustvo.. kolku se tocni testovite sto gi prodavaat samo kako lenti (mislam okolu 30-40 denari se). Sakam da kupam eden test- cisto da napravam iako mislam deka ne sum bremena, pa sakam da slusnam iskustvo. Odnapred Blagodaram
zdravo devojki ve citam non stop i sega se resiv i jas da vi se priklucam. Imam 34 godini mazena sum 5 god.i seuste nemam decijna Petok imam zakazano vo Newborn Clinic pa ke ve molam za vase iskustvo od tamu. Fala vi
Сте правеле некакви испитувања досега со сопругот? Ние еднаш бевме на преглед и консултација кај д-р Трајковски, мм тогаш правеше спермограм и спермокултура таму што испаднаа во ред, јас сеуште немав направено ниедно испитување. Ме виде на ехо матка и јајници, доплер ми направи, тоа беше во ред. Ми кажа кои испитувања треба да ги направам и толку беше. Веќе не појдов таму за да ти кажам нешто подетално.
Здраво Јелена..јас одам во Newborn и сум задоволна и од докторите и од целокупниот персонал таму, не оставаат ништо на случајност, прво ми рекоа да направам све што немам направено (во мојот случај хсг и хистероскопија )и после тоа правев две инсеминации од која вторава е успешна..инаку јас сум кај Др.Татјана ама и за Др.Владимир исто така многу пофални зборови сум слушнала , кај било кој да си нема да згрешиш..ти посакувам успех
Телефонски кога се јавив ми рекоа да си носам крв. Но матичната ми рече дека боцкале и таму и така беше, дечкото во лабораторија ме боцна. Изгледа како ќе се погоди