Девојки секој месец овој ист периот ве замарам, ама не можам да не мислам посилно е од мене Сега на бришење имав крв, светло црвена беше не кафеаво, и кога повторно се избришав немав ништо. 22ри ден од циклус ми е мислете дека е рано за имплантациско? Овулација овој медец имав порано, околу 10ти ден од циклус беа позитивни тестовите. Не сакам да се надевам повторно залудно, ама не можам да не мислам
I jas po nova godina ke bidam na klomifen se nadevam deka ke pomogni. Samo citav, dosta gi ima sto tesko go podnesuvale klomifenot. Kako pomina ti so klomifenot mislam dali imase macnini od nego?
Ееејј, не мисли така негативно женска. Премногу ти е рано, за да има потемна линија, значи тебе уште не ти ни доцни, мене на 5 дена од доцнење, па кога проверив на тестот пак линијата беше бледа. Таму следната недела, после доцнење, на доктор правец, сега за короната, не знам како би отишла на преглед, ваљда треба да почекаш да ти помине изолацијата.
Штом си имала на 10ти ден овулација, дури овој 22ри ден е и доцна,рано не е никако Максимум имплантација е до 12 дена после овулација ако настанала бременост. Така да, ако имаш крв, а циклусот не ти е краток, и ти е над 26дена,голема е веројатноста да е имплантација. Мислам дека е добар знак тоа Со среќа
Супер, ти посакувам многу среќа! Супер поминав јас, немав проблеми. Не читај многу, секој организам е различен.
Zdravo na site i jas odvaj cekam da ostanam bremena sum na vozrast 20 godisna veke zena, 5 meseci se obiduvam da ostanam bremena no nema nikakvi info.bev na ginekolog rece se e vo red no zelbata za bebence ne ni stivnuva.. Mm e na 30 godisna vozrast sepak se e vo red i kaj nego.E sega moevo prasanje e sto kako na koj nacin da se obidam da ostanam trudna..
Здраво, најпрво дали ги имаш направено сите испитувања. За тебе: пап, брисеви, хормони, за сопругот: спермограм и спермокултура. Ако се е во ред само опуштено и ќе биде. Среќно
Можеш да си ги земеш пре мама дуо да пиеш, колку што памтам се препорачуваат да се пијат ако се обидуваш да забремениш.
Devojki bev denes na lekar 5 nedeli i 5 dena sum bebusot e super mi dade dok uste 2 inekci progesteron i vaginaletkite mi gi prodolzi utogestan
Здраво. Можеби прашањето е глупаво ама ме интересира . Бидејќи сакам да пратам овулација по апликација и сега доколку ми заврши циклус на пример денес навечер,дали го пишувам денешниот ден за крај на циклус или утрешниот? До колку часот се води денешниот ден за последен ден ?
Абе кај се видело од мене позитивно мислење Јас незнам дали постои личност како мене, секогаш прво на негативно мислам, а фала Богу и секогаш така ми испаѓа Страв ми е. Ама чекам да видам што ќе се случи. Фала ти за поддршката и позитивата.
Нема ништо тоа разлика од еден ден. Опуштете се и ке биде. Јас би ти препорачала откако ке ти заврши да се фатите за работа секој 2 ден и нема да пропуштиш овулација. Не секогаш е така по напишаното, некогаш може да настане овулација и пред и за време на циклус. Срекно.
Добивам на 28-29 ден, а крвта ја имав само вчера на едно бришење и толку. Слаби менструални болки и гради имав цела недела, а од денес ништо од тоа, само градите останаа да болат. Се надевам дека е добар знак ќе почекам да ми задоцни па ќе правам тест. Фала ти на одговорот и позитивната мисла