За печењето не знам што би ти рекла, можеби сте имале груб однос... Инаку тоа "цадењето" е нормално, обично пред спиење ако имам односи, наутро после првото мокрење го бришам.
Моето TSH е 1.29. Минатиот пат ми беше над 3 но немам пиено никаква терапија за да се спушти. Дали е можно од стрес да се покачи? Или да испитам и нареден месец пак? Инаку во иста лабараторија ми се правени.
Кој ме чита последнава недела, знае дека на трет ден од недобивање, вечерта правев тест со блееееда цртка, а следното утро со прва утринска имав негативен тест. Еве 10 дена поминаа, не добив, симптомите си продолжија - градите од ден на ден се поболни, болка во кичма, поддуеност и константно ждригање и болки како за добивање ама благи. Денес со прва утринска Честит Бадник и Божиќ, сите да си дочекате. Јас после 5 години ❤️ Пишете ми вие кои сте тазе бремени да си се дружиме
Фала милички и вие да си дочекате. Да не звучи клише ама навистина опуштеноста и психичкиот мир значат многу ❤️
Честитки мила! Ти посакувам лесна и успешна бременост. Среќен Бадник и Божик. Сите да си ја дочекаме оваа убавина.
До колку дена по имплантација е нормално да крвариш? (Оној розеникав кафен исцедок) 5 дена по ред имам, многу малку и не на секое бришење. Направив тест но испадна негативен, а докторката ми речњ најмалку 10 дена требало да поминат за да покаже тестот
Mnogu mi e milo koga gledam vakvi objavi. Daj Boze site da si docekame takva radost. Ti posakuvam lesna bremenost i srekno do kraj!