Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.483
    Мене 15ти ми е денот..па ќе видиме :angel:

2. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.265
    Допаѓања:
    46.290
    И мене ми е 15-ти денот, па здравје со Господ напред ќе видиме што ке биде :)
    Сите што сакаат да си видат две цртки им посакувам желбата да им се оствари ;)

На Agrona и DigY им се допаѓа ова.
  3. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.529
    Ви посакувам на сите да заборавите како изгледаат влошки дооооолго време! :) Да ви речам не се разочарувајте, знам дека само ќе ве испонервирам, јас од оваа тема доаѓам. Да ви речам нервирајте се, искуствено знам дека не вреди. Само не се откажувајте, жив пример сум како се е можно! Еве ме при крај веќе, а со месеци плачев по темава. Трпение-спасение! :* Ви ја пуштам целата среќа на светот! :inlove:

На koecno, the.child, Rabbit и 4 други им се допаѓа ова.
  4. f.r.o.s.i.c.e

f.r.o.s.i.c.e Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2012
    Пораки:
    112
    Допаѓања:
    115
    здраво на сите и убав ден на сите вас :*
    мене подолго време ме немасе па сега се уклучив и видов дека имало неколку трунички и ви посакувам све најубавко и многу многу лесна бременост и здрави и живи бебенца :* :* :*
    За тие што се во исчекување што побрзо да се израдуваат ви ја пуштам целата срекја :*
    мене здравје ми останува усте малкуцка сега си се припремаме со стварчиња малку по малку
    многу брзо ми пројдоа 8 месеци а и овие неколку недели сее надевам исто така лесно ке пројдат :D
    butterfly.mk извини вака сто ке те прашам за која болница се реши јас уште се немам решено за каде се двоумам дали државна или чаир? :^)

На Agrona, DigY и jasmina83 им се допаѓа ова.
  5. ogledalcepp

ogledalcepp Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    9
    Добар ден како сте вака јас се уклучувам мн ретко ама следам се како е решив да ви кажам дека многу време пробувам да останам трудна и цело време добивам спонтан можи 1и пол ама ништо пијам редовно фолна киселина и едни др апцина ама не ми е проблемо мене да останам туку да го задржам плодот дали вие имате некој предлог сто треба да пијам да правам искуство со такво нешто дали имате и ако имате да го споделите затоа што мн сум разочарана од др страна се чуствувам како неспособна да родам дете сите ни вика кога дете кога ќе станиме дедо и баба а мажотми ми вика да не се нервирам кога ќе треба то само ќе си дојди ама сепак јас се чуствувам неспособна

На jasmina83 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.464
    ogledalcepp dali imas pieno Dekortin apcinja. Tie gi davaat ako imas neuspesno IVF ili povtoruvacki spontan abortus.

7. the.child

the.child Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    34
    Jasmina83
    Треба да ми дојди на 21 или 22 овој месец..

8. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    77

e pa rano e za test, duri na 23 pravi testa tebe da ne ti se i plodni ovie denovi.........................

9. melanie27

melanie27 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2010
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    255
    хелооуу женички. Еве ме и мене исцрпена до максимум. Овие две недели се вселувавме во нашето ни ново домче, а покрај сета гужва си го скршив телефонот кој ми беше потсетник за добивање. Е сега појма немам кога треба да добијам ама сигурно во скоро време.
    Инаку, имам некои чудни болки во градите, сигурно веќе 2-3 недели, и не онакви како за пред добивање туку тапа неубава болка. 2-3 дена имам невидени киселини и нагони на повраќање плус и вртоглавици. Можеби е од тоа што сум преморена ама се молам да не е од тоа :) .

На jasmina83 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. maleckataa

maleckataa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    44

11. the.child

the.child Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    34
    Jasmina83
    Ми беа плодни да, до вчера... Искористивме до максимум хехехе.
    ИНАКУ ЖЕНСКИ ДА ВИ КАЖАМ СОВЕТ:
    Ставајте си перница под задникот и откако ќе сврши во вас постојте со ноЗете во вис или потпрете ги на оној дел каде се потпираме на креветот, и стоете извесно време, за да не истечи голем дел од то што течи..
    СО СРЕЌА!!!

На tinavip, anali-anali и jasmina83 им се допаѓа ова.
  12. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    77
    znaci sega ke cekame uste dve nedeli ,ke pominat brzo brzo

13. anali-anali

anali-anali Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    12
    Zdravoo na site Feminki.... Jass samo sto se vrativ od na ginekollog i znaet sto mi rece deka imam edna mallla tocka koja bi mozello da je bremenost ali se uste je rano da se kaze tocnooo uhhhhh pa mi rece da pojdam za edna nedella i da utvrdit tocno dali je bremenostt lelelle ne znaet kollku sum vozbudena :* pa so dusa ke cekam da pomine ova nedella i da doznamm ve pozzzz siteee :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

На tinavip, Agrona, melanie27 и 3 други им се допаѓа ова.
  14. anali-anali

anali-anali Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    12
    sooo srejka i so dve crticki te cekame da ne iznenadissss :* :* :* :*

15. volsebna

volsebna Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2012
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    806
    e jas не се фалам со добри вести... добив пред 2 дена, сега од сабота почнувам пак со кломифен и одиме на 2ра инсеминација... не се надевам баш, првата беше неуспешна, сега ќе видиме

16. maleckataa

maleckataa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    44

ajj dajboze da si bremenaaa pa pisi ni sto si napravila a si napravi li domasen test ti kasni li menstruacija i kolku pozdrav

17. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    77

SUPER :rofl: :rofl: :rofl: .

На anali-anali му/ѝ се допаѓа ова.
  18. anali-anali

anali-anali Активен член

Се зачлени на:
    8 септември 2013
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    12

napraviv test pred edna nedela ama bese negativen ali izgleda mn rano bilo a inace mi kasni 9 denaa pa se nadevam deka slednata nedela ke me izraduvaaa doktorkata ....so netrpenie cekammm da doznammm :inlove: :inlove: :inlove:

19. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    пошто ти касни вејче 9 дена можиш сега да си направиш уште еден тест ако си бремена мора да покажи || цртички

20. maleckataa

maleckataa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2011
    Пораки:
    158
    Допаѓања:
    44
    mene uste od prviot den na kasnenje napraviv test i mi pokaza pozitivno napravi si uste eden test ako si bremena mora da ti pokaze pozitivno...srekno