Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Discussion in 'Бременост' started by bik23, Oct 29, 2010.

1. the.child

the.child Истакнат член

И јас еве ги имам сличните симптоми, ама осеќам мене дека ќе ми, незнам зошто ама така чувствувам....... :(
    Теебе ти ја посакувам цела среќа на светов позз

Agrona likes this.
  2. Agrona

Agrona Популарен член

girl-miri, ddevojce, the.child ви благодарам на поддршката. :*
    Мелани мила ајде нема место за разочарување. Ако не овој пат нареден дај Боже да биде. :* :inlove:
    Сакам да ве прашам девојки, еве и денес т.е сабалје гледам дека не ми дошла вештерката. Дај Боже да не дојде воопшто, е сега, требаше во саботата да добијам не добив, вчера не добив и еве денес се уште не сум добила. Па еве веќе три дена ми касни, дали да правам тест или се уште е рано и ако правам тест кој тест да го купам кој е најсигурен бидејќи до сега не сум правела тест затоа прашувам. :$ Поздрав драги мои и на сите на сите ви посакувам многу, многу среќа на сите што ги чекаат двете цртки. :inlove: :hai:

3. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Агрона можеш слободно да си направиш тест. Исто и мене ми каснеше па почекав првиот пат само еден ден и покажа позитивен исто и вториот пат по еден ден каснење покажа позитивен тест!
    Ти пуштам среќа за позитивен тест! :hai:

angela.bebe and Agrona like this.
  4. melanie27

melanie27 Истакнат член

Ајде мила прави тест и израдувај не. Не е важно кој ќе го купиш...ако си бремена и наефтиниот ќе покаже.

Ти пуштам среќичка за две цртички...среќноо :*

jasmina83 and Agrona like this.
  5. ddevojce

ddevojce Популарен член

ајде направи и израдувај не... било кој да го направиш ако си бремена ќе ти поке две цртки со среќаа

Agrona likes this.
  6. slimy

slimy Популарен член

здраво девојки,еве кај мене сеуште ја нема баба рогата ми касни седум дена.сакам да прашам некоја од вас дали е можно од вагиналетите полигинакд да касни менстр7ацијата?кога ми заврши менструацијата минатиот пат ги употребив.ако има некој искуство нека напише.поз

7. Gremlince

Gremlince Активен член

Здраво девојки!!!! Поздрав за сите оние кои најмногу од цел свет сакаат да слушнат дека се бремени. Jас и мојот вереник веќе 10 месеци се обидуваме да имаме бебче ама сеуште нема ништо, но секој месец сме по решителни во тоа да успееме, знаеме дека е во ред и со двајцата бевме на прегледи ама зашто 10 месеци е неуспешно сеуште не знаеме.....

8. Agrona

Agrona Популарен член

Мила кога тогаш ќе се фати. Само не се оптеретувајте како што е пишано од Бога така. Дај Боже што поскоро да си ги видиш двете цртки. Верба во себе и во Бога. Тоа што е ваше ќе си дојде. Јас секој ден по не знам колку пати ја отворам темава да видам да не имаме некоја нова мамичка да се порадувам, се надевам за брзо ќе прочитам од тебе дека си ги видела тие две цртки. Среќно и опуштено. Поздрав ! :* :inlove: :hai: :$

slimy likes this.
  9. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

^направи тест ? ние чекаме :wasntme: :wasntme:

10. Agrona

Agrona Популарен член

^ Мила на работа сум. И така седната во биро сум и не ми се мочка некако :( И некако во веце да одам да правам сега непријатно ми е. Кога ќе си појдам дома после 17ч. ќе го направам. Сакам некако домче да си го направам да бидам релаксирана. И ОБАВЕЗНО ќе ви пишам. :$ :inlove: :* :clap:

11. f.r.o.s.i.c.e

f.r.o.s.i.c.e Истакнат член

ти ја пуштам и јас целата среќа за да се израдуваш после,а исто и нас да не израдуваш :rofl: со позитивен тест :rofl: позз до тебе и уште еднаш СО СРЕЌА :* :* :*

Agrona likes this.
  12. dorina31

dorina31 Активен член

Здраво девојки ве молам ако некоја има правено испитуванје за проодност на каналите да ми казе искуство дали боли, колку време трае,што ке ми прават,и после тоа дали се е ок или се осека несто неубаво... што и да има со ова ако може некоја да ми каже ви благодарам однапред поззз

13. jasmina83

jasmina83 Истакнат член

:l: :l: :sun: :sun: :sun:

Agrona likes this.
  14. Wanna.be.mum

Wanna.be.mum Популарен член

Во приватна болница правев.Претходниот ден земав сируп за празнење,и таблети за гасови сабајлето пред одење, цревата да се празни за подобра снимка, на гладно постапката трае 5-6мин :) мене ми дадоа анлгезија така да ептен бев опуштена ме болеше 2сек, истиот ден имав само неколку капки крв, ме здоболуваа јајниците како пред добивање, релултатот беше- едниот канал супер прооден, другиот течноста (контрастот) кога помина одзатна мала препрека, така да незнам која е логиката кога боли, јас мислам ако е се ок боли зошто течноста поминува ;) Срекно, не е страшно :*

15. dorina31

dorina31 Активен член

многу ти благодарам за одговорот јас треба да правам наредниот вторник во државната болница и се надевам дека се ке биде ок .. малку сум уплашена незнам зашо некој страв одвнатре имам ама ке видиме ..ти посакувам се најдобро и тебе и фала ти уште еднаш :* :* поззззз

16. cipiripi

cipiripi Истакнат член

и јас исто бев на снимање на канали во плодност и како со кажа Wanna.be.mum не е ништо страшно и мене ми ставија аналгезија осетив болка 2 секунди како грч во стомакот да добив ама брзо мине и тоа со два проодни канали неколку капки крв истата ден кога ги снимав каналите и утредента не е ништо страшно немај гајле ќе помини поззз

17. koecno

koecno Активен член

devojki bev so rezultatite na deckoto i mi rekoa losi raboti deka 85% ne mu bile podvizni spermoidite i mi rekoa deka toa bilo mnogu i sega ni dadoa da pravime uste analizi ama jas go prasav doktorot dali ke ima sansi da e ok on mi rece deka malku potesko ufufuf ke poludam :'(

18. Lori-30

Lori-30 Популарен член

Немој да очајувас, засто сето тоа мозе ако не целосно барем делумно да се подобри! Еве ке ти казам пример е маз ми! ја пред година ипол кога дознав главата од зид сто не си ја трескав, потонав во депресија и еве сега , знаес сто? минатиот месец забременив не очекувајки и со само еден секс! ке одите на уролог, нека му направи анализи и мозеби ке ја открие причината за таа мала подвизност и тогас мозеби и ке мозете да превземете мерки! маз ми правесе мала операција, и фала на Бога еве се е во ред! Бев трпелива и дочекав, е сега имав спонтан, ама пак сум среќна, засто сега знам дека моземе :inlove:

ilence likes this.
  19. Agrona

Agrona Популарен член

Дали е тоа ТОА?! :$ :inlove: :* Мм се уште не може да поверува, а исто и јас. :lol: Вика ааа многу бледа е цртката, и јас е ако е бледа и тоа значи дека е позитивен. И пак мм ааа добро јас не се разбирам, ама ќе појдеме на гинеколог за сигурно. Абре машки, целиот така изненаден, возбуден, среќен да не знае човек што емоции покажува хехех :inlove: :inlove: :inlove:

Attached Files:

20. Lori-30

Lori-30 Популарен член

Агрона, честитки мила, бремена си :inlove:

Agrona likes this.