Oview се тестовите,не Овунорм @Flooora96 само кажи во аптека тестови за овулација и ќе ти дадат,скапички се,околу 300 ден а внатре има 3 или 5,се прават попладне,ако сакаш да се тестираш вака најдобро да си нарачаш од ebay.
А да овунорм беа за стимулација као на природна база... и нив ги пиев затоа се помешав. Моја грешка : )
Не знаев каде да пишам па решив овде...еве три четири дена имам како оток да го наречам, пишав на матичната сеуште не ми враќа од вчера..еве денес има и од другата страна како цела линија е.. совет нешто да не знае некоја што може да биде..
Koja nedela ste? Koga se pojavi? Dali e bolno? Vidov vakvi ispaknatini vo 13 nedela kaj edna clenka i normalno bilo pred nekoj den bas imase postirano, no zavisi od poveke faktori
Друшки здраво. Како што реков ќе ве известам што ќе биде овој месец, и ете ги видов пак двете цртички. Неможеме да се израдуваме како што треба, ама сме полни со надеж дека овојпат ќе биде се во ред. Тие што поминале низ слично како мене, ќе знаат како се чувствувам. Примам терапија, боцкам клексан, пијам аспирин, метилирана фолна и Б12, фемибион и дабростон 2-пати на ден. Здравје наредна недела си одиме за Мк и сум на контрола. Па со Господ напред да се надеваме дека ќе си биде во ред. Ви ги посакувам на сите вас || цртички што побргу да ги видите
@Flooora96 пиши ми лп ако сакаш имам 5 или 6 тестови за овулација да проверам би ти ги пуштила по карго ако ги сакаш. @S.o.F.i Честитки и со лесно до крај овој пат
Јас сум во исчекување на менструација ама ми доцни,баш кога треба да ми дојде за да закажам хистероскопија.Инаку да ви кажам ми земаја крв за кариотип на мажот ми пред мене му земаја сега ќе чекаме резултатите,тој има уште спермограм да направи јас хистероскопијата и се надевам ќе го најдеме проблемот за спонтаните абортуси,ми се смачи од болници ама тоа е борбата за бебе е таква. Се надевам здравје од јуни ако биде се во ред да почнеме повторно со обиди.
Чекајте ја да ви кажам, на 13ти ми идеше, овој месец на 17ти,значи и овулацијата покасно, на календарот ми пишува плодност и дека овулацијата ми е во петок, но ја сеа чувствувам некои благи болки во јајници, и подуеност, немам бело прање воопшто, не знам дали се работи за овулација. За тоа сакав тест да земам, да не одам на гинеколог пак, оти минатиот месец два пати бев фоликулот не беше пораснат ич за тиа двата дена и рече ановулаторен циклус и се исплашив пак да одам сега
Софче Бог нека ве чува! ❤️ Сѐ ќе биде убаво овој пат, ќе видиш. Плус си идите тука, одма поинаку ќе е сѐ.