лелее честитки милааа бремена си многу се израдував нека ти е со лесно бременоста.. ајдее добредојде во светот на трудниците
Ви благодарам многу. Некако сум како да ви кажам и среќна и некако уплашена малку така уплашена. Само се да е во ред на гинеколог кога ќе појдам дај Боже. На сите други ви посакувам ваква радост да си ги видите двете цртки вака штоооо поскоро.
Agrona честитки душо.....конечно и вие да се израдувате. немаш појма колку ми е мило за вас Да сте живи, здрави и весели и ти посакувам со леснотија да си ја износиш бременоста
Аииии душааа, срцка таа, успеавте еј, успеавте, па ти незнаеш колку се израдував!!! Јееее, честитки миличка, се најубаво ти посакувам, да ти биде лесно како песна весела! Дај Боже и сите други да дочекате ваква радост и да не' израдуватееее!!!!!!!!!!!!!!!!!
Агрона , честитки имај убава бременост , и ајде влечи нозе има тука полно што чекаат да ги видат тие две цртички
Мили мои ви благодарам на вашата поддршка во овие неколку месеци многу ми значеше. Дај Боже златен да си ги видите двете цртки сите што сакате најбрзо што може. Јас имав верба пред се во самата себе и во Бога. Е сега, останува да одам на гинеколог и да ја потврди бременоста. Малку сум уплашена имам некоја позитивна трема. Што и како ќе биде, дали се е во ред... уфф такво сум мало паничарче. Господ на сите да ви помогне да си станете мамички, јас од срце тоа ви го посакувам на сите што чекате и ви посакувам се најубаво, ви ја пуштам цела моја среќа. Ќе ве пратам и понатаму на темава и ќе си пишуваме ќе си даваме поддршка нема да ве напуштам.
вака јас сега пијам едни clomifene ми ги даде геникологот и ми рече да ги пијам после заврсуванје 5 ден до 10 и на 12 ден да одам на контрола кај него мн сум нервозна ама немам пој4е нерви така да ако не сум не сум што да правам кога не сака не сака
Еве ме и мене како и обично повторно ми дојде овој месец и повторно разочарување сега ми помина и повторно во акција и во надеж дека овој месец ке се усреќиме само со Господ напред и на сите да ни помогне
Agrona честитки мила и лесна бременост и да знаеш дека повлече нога кај мене и уште не можам да си поверувам дека ги видов ДВЕТЕ ЦРТКИ Не можев да дочекам да ми заврши денот на работа за да си отидам дома и да направам тест
Мила бременко си? Ооооо што убавоооо честитки од мене. Има Господ Ти посакувам да си имаш лесна бременост. И да бидеш најубава мамичка
Девојки вака, на одмор со дечко ми имавме секс мноогу често, речиси по 2-3 пати на ден, кога се вративме јас одма добив ама некако кратко ми траеше и овој месец буквално ништо не сме имале а ми касни 10 дена , дали постои шанса да сум забременила уште минатиот месец? Пред 3 недели бев на рутинска контрола на гинеколог ништо не ми кажа
Направи тест, ако си бремена би требало да ти показе, не секогас се бремени оние на кои им доцни, има и други причини! ајде па писи ни резултат
честитки на двете, многу ми е мило што барем некој се израдува, со здравје и лесно да ви е бременоста!!! влечете нога... не можам ни да ви ја замислам радоста...уживајте овие 9 месеци
кломифен се таблети за стимулирање на повеке фоликули, оди на форумот имаш посебна тема за нив, и јас ги пијам од 5 до 9 ден, значи се пијат само 5 дена и на 10-11 ден се оди напреглед да се види колку биле успешни, колку фоликули излегле, и колку се големи. се смета дека ако се повеке и поголеми се поголеми шансите за некоја од нив да се фати, можни се и близнаци. Но со кломифенот се трошат јајниците, така да внимателно со употребата, мене ми рекоа после секое земање да правам 1 месец пауза.
Agrona i Rabbit честита бременост и со лесно на дветееее... Леле солзи ми дојдоа од радост за вас се надевам натедната недела и јас ќе се израдувам