Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Discussion in 'Бременост' started by bik23, Oct 29, 2010.

1. ddevojce

ddevojce Популарен член

лелее честитки милааа бремена си многу се израдував :inlove: нека ти е со лесно бременоста.. ајдее добредојде во светот на трудниците :clap:

Agrona likes this.
  2. Agrona

Agrona Популарен член

Ви благодарам многу. :* Некако сум како да ви кажам и среќна и некако уплашена малку така уплашена. :lol: Само се да е во ред на гинеколог кога ќе појдам дај Боже. На сите други ви посакувам ваква радост да си ги видите двете цртки вака штоооо поскоро. :inlove: :* :* :*

3. melanie27

melanie27 Истакнат член

Agrona честитки душо.....конечно и вие да се израдувате. немаш појма колку ми е мило за вас :*
    Да сте живи, здрави и весели и ти посакувам со леснотија да си ја износиш бременоста :inlove: :inlove: :inlove:

Agrona likes this.
  4. zalosna

zalosna Форумски идол

честитки agrona со лесно да си го износиш бебенцето

Agrona likes this.
  5. ecapereca

ecapereca Истакнат член

Аииии душааа, срцка таа, успеавте еј, успеавте, па ти незнаеш колку се израдував!!! Јееее, честитки миличка, се најубаво ти посакувам, да ти биде лесно како песна весела! :clap: :*

Дај Боже и сите други да дочекате ваква радост и да не' израдуватееее!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove:

Agrona likes this.
  6. zazarsko

zazarsko Истакнат член

Агрона , честитки имај убава бременост :inlove: , и ајде влечи нозе има тука полно што чекаат да ги видат тие две цртички :*

Agrona likes this.
  7. DigY

DigY Популарен член

Честитки Агрона, со лесно нека ти е мила ! :*

Agrona likes this.
  8. Agrona

Agrona Популарен член

Мили мои ви благодарам на вашата поддршка во овие неколку месеци многу ми значеше. Дај Боже златен да си ги видите двете цртки сите што сакате најбрзо што може. Јас имав верба пред се во самата себе и во Бога. Е сега, останува да одам на гинеколог и да ја потврди бременоста. Малку сум уплашена имам некоја позитивна трема. Што и како ќе биде, дали се е во ред... уфф такво сум мало паничарче. :$ Господ на сите да ви помогне да си станете мамички, јас од срце тоа ви го посакувам на сите што чекате и ви посакувам се најубаво, ви ја пуштам цела моја среќа. Ќе ве пратам и понатаму на темава и ќе си пишуваме ќе си даваме поддршка нема да ве напуштам. :* :inlove: :* :inlove:

Rabbit, ddevojce, Lori-30 and 3 others like this.
  9. BellaS

BellaS Популарен член

Честитки мила и од мене, со лесно :* :$

Agrona likes this.
  10. ogledalcepp

ogledalcepp Истакнат член

вака јас сега пијам едни clomifene ми ги даде геникологот и ми рече да ги пијам после заврсуванје 5 ден до 10 и на 12 ден да одам на контрола кај него мн сум нервозна ама немам пој4е нерви така да ако не сум не сум што да правам кога не сака не сака

11. maci87

maci87 Активен член

Честитки и од мене со лесно да си ја износиш бременоста

Agrona likes this.
  12. maci87

maci87 Активен член

Еве ме и мене како и обично повторно ми дојде овој месец и повторно разочарување сега ми помина и повторно во акција и во надеж дека овој месец ке се усреќиме само со Господ напред и на сите да ни помогне

13. maleckataa

maleckataa Истакнат член

Cestitki agrona ti posakuvam lesno da si go iznosis bebusot :D :D

Agrona likes this.
  14. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Agrona честитки мила и лесна бременост :D и да знаеш дека повлече нога кај мене и уште не можам да си поверувам дека ги видов ДВЕТЕ ЦРТКИ :rofl: :inlove: Не можев да дочекам да ми заврши денот на работа за да си отидам дома и да направам тест :rofl:

ecapereca, ddevojce, zalosna and 2 others like this.
  15. Agrona

Agrona Популарен член

Мила бременко си? Ооооо што убавоооо честитки од мене. Има Господ :$ :* :inlove: Ти посакувам да си имаш лесна бременост. И да бидеш најубава мамичка :$ :inlove:

BellaS and Rabbit like this.
  16. peperutka21

peperutka21 Активен член

Девојки вака, на одмор со дечко ми имавме секс мноогу често, речиси по 2-3 пати на ден, кога се вративме јас одма добив ама некако кратко ми траеше и овој месец буквално ништо не сме имале а ми касни 10 дена , дали постои шанса да сум забременила уште минатиот месец? Пред 3 недели бев на рутинска контрола на гинеколог ништо не ми кажа

17. Lori-30

Lori-30 Популарен член

Направи тест, ако си бремена би требало да ти показе, не секогас се бремени оние на кои им доцни, има и други причини! ајде па писи ни резултат ;)

peperutka21 likes this.
  18. volsebna

volsebna Популарен член

честитки на двете, многу ми е мило што барем некој се израдува, со здравје и лесно да ви е бременоста!!! :inlove: влечете нога... не можам ни да ви ја замислам радоста...уживајте овие 9 месеци

Rabbit and Agrona like this.
  19. volsebna

volsebna Популарен член

кломифен се таблети за стимулирање на повеке фоликули, оди на форумот имаш посебна тема за нив, и јас ги пијам од 5 до 9 ден, значи се пијат само 5 дена и на 10-11 ден се оди напреглед да се види колку биле успешни, колку фоликули излегле, и колку се големи. се смета дека ако се повеке и поголеми се поголеми шансите за некоја од нив да се фати, можни се и близнаци. Но со кломифенот се трошат јајниците, така да внимателно со употребата, мене ми рекоа после секое земање да правам 1 месец пауза.

20. the.child

the.child Истакнат член

Agrona i Rabbit честита бременост и со лесно на дветееее... Леле солзи ми дојдоа од радост за вас :) се надевам натедната недела и јас ќе се израдувам :$ :)

Rabbit and Agrona like this.