Zdravo devojki deneska mi e 18 den ciklus i 1 den otkako primiv inekcija Ovitrelee sto mislite dali od prv obid so ovitrrele i latrazol stimulacija ke bide bremenost ovoj mesec. Test za ovulavija e ovaa
Мислам дека втората цртка треба да биде со ист интензитет како првата за да покажува овулација. Во секој случај според тестов би требало утре-задутре да овулираш, така да бидете си активни.
Da se nadevame bidejki prirodni se obiduvme 3 godini eve sega otkako pijame metformin 1 godina pomina latrazol i ovitrrele prv pat i sega od strav niz sto minam malku sum vo panika a nemam ciklusi
Немој да се стресираш, стресот е најголем непријател во вакви ситуации. Вечер филмче, опуштена атмосфера и уживајте Сите ќе бидеме мајки еден ден, се во свое време
Сигурно бил ок ако нешто не е ко што треба би ти кажал докторот или ќе ти дал таблетки или нешто ќе искоментирал не се секирај
Девојки, ке ве молам за совет. Веке 2 год се обидуваме безуспешно, хормони испитав брисеви пап ок ми беа, да не имам направено некој пропуст? нез др што да испитам освен xsг ми кажа докторката уште .. да ми препорачате добар доктор ? фала ви
Откако почнав со правење бебе ми се изремети циклусот. Секогаш ми доаѓаше на 28 ден, почна да ми доаѓа на 29, 31, 32 еве сега 34 ден јас уште немам добиено а имам негативен тест. Дали има некаква врска? Дали и вие сте приметиле вакво нешто на почетокот?