Следи го исцедокот и биди активна, нели велат најубаво било да има материјал внатре пред овулација за поуспешна мисија Немаат крај макиве...
Devojki, mene pochna da mi probiva vcera popladne kaj 15-16h, i do pred da si legnam da spijam imav samo po nekoja kapka kafeava i menstrualni grcevi, sabajle koga vidov sum pocnala veke da krvaram kako i sekogas. Koj den da go smetam prv, bidejki treba da pochnam so klomifen za toa prasuvam.
И кај мене е така. Сигурно има врска нешто штом кај повеќето е така. Јас порано немам никакви симптоми за добивање,а сега јајници ме болат,ми се лоши. Или еден ден ќе подрани или ќе касни. Ми се изремети се, божем не сум јас.
Да, ама мислам дека вчера беше, завчера активни.. Ама ме боли и денес, не знам шо се дешава последниве месеци искрено хаос ми е.
se smeta od denot koga pocnuvas da krvaris dobro. Ne od koga samo izcedoci imas, tuku bas krv krv. Taka mi kazala doktorkata mene
Ne znam kako da mislam, vcera imav kafeav iscedok po malku na vloska popladneto ama na brisenje imav i krv, a od sabajle pocnav ubavo da krvaram.
Zdravo devojki na 28 maj primav obvitrele inekcija. I imam cudni custva na nadiganje pospanost umor mnogu i belo pranje sto moze da znaci toa
Здраво девојки Имам едно детенце, за второ се обидуваме повеќе од една година хормони, пап, ехо се е во ред. Утре треба да не добијам, симптоми имам како за пред добивање освен што имам мн мн голем замор(едвај се искачувам по скали мислам во секој момемт ке паднам) Пуста желба без сон ме остава ☹️ Држете среќа утре да не добијам Пишав зошто сакав така да си се искажам. Добра ви ноќ и господ сите да ве благослови со детенце ❤️❤️❤️
Јас си сметам од исцедокот. Често ми се случува првиот ден да биде оскудно, по некоја капка што се вели, а веќе наредниот ден да си тече нормално. Сметајќи го денот кога ми почнал исцедокот, менструацијата ми трае точно 5 дена, со тоа што 1от и 5от ден е оскудно.
Zdravo devojki. Dali nekoj go ima telefonskiot broj na Dr. Vladimir Trajkovski od new born? Go formatirav telefonot i nemam nitu eden kontakt ☹️ mozete i poraka da mi pisete. Odnapred blagodaram ♥️
Мислам дека е рано. После колку време излезе втората цртка ? Направи утре уште еден, ако излезе пак со втора цртка провери бета за сигурно
I jas treba sledniov ciklus da pocnam so klomifen i bas go prasav ginekologot i mi kaza da pocnam da brojam 1 den koga kje pocne bas crvena krv da tece, toa kafeavoto ne se broelo, i koga kje pocne crveno od 2 den da pocnam da pijam
Тогаш е невалиден. Сега не знам како пишува на упатството од твојот тест, но 90% од тестовите, резултатот е валиден во првите 3 до 5 минутки. Секој резултат по истекот на 5те минути се смета за невалиден. Те советувам да си почекаш до денот за добивање за повторно тестирање. Знам дека е тешко чекањето, но пробај да се занимаваш со нешто да не мислиш толку и брзо да ти пројдат деновите. Имаш ли некакви симптоми ?
Ќе направам денес пак од послапите па ќе чекам на денот на добивање да го направам следниот. Од симптоми имам покачена температура, замор и тапа болка во матката т.е повеќе е како тегнење Едит: направив шурчек сега има една ептен бледа линија која се покажа во првите 5 минути пробав да сликам ама не се познава на камера.
Прочитај го убаво упатството види што пишува, после колку минутки да го читаш резултатот. Јас со штоперица си мерев секогаш. То држам среќичка, иако според мене сеуште ти е рано, немој да се разочаруваш, повтори си уште еден на денот за не-добивање Стави сликичка после од тестот