Ajde vo petok zaedno ke pravime test, ako sekako ne dobijam do togas, jas od simptomi imam bolni i zeski gradi sto ne sum go zabelezala do sega , menstrualni grcevi.
Јас само што направив тест, земав селф клеар, од една аптека не толку позната, 230 а се мислам оти поефтин беше, нема веза се тешам дека е недобар, се измочкав на чепчето ама и исцедок капна и плус чекај чекај не покажува ништо, ај пак мочнав и цело се рашлака, и после некое време може 5 минути поседи така и дамо кругчето беше со линија, квадратчето не ама некако ми се гледаше некоа внатрешна ама може јас мислам така. Шо знам не знам
Излегов малку, ке ви го сликнам кога ке се вратам, абе да и јас така предходно ама да не ме разберат другите полекца, и првен се измочкав и ми текна ееееј ај после едвај, ама ке земам друг утре.
Мочни во чаша. Јас така правам се. И јас мислам дека ќе добијам ама пак се надевам,надежта последна умира.
Јас треба да не добијам за 5 дена, имам болки во долниот дел од стомакот веќе неколку дена, тоа значи ќе добијам А немам болки во градите. Ќе почекам уште малку, надежта последна умира.
Премногу светло има баш на прозорчето за втората цртка. Пробај поинаку од друг агол да го сликнеш и пак прати го.
Вака се гледа дека нема ништо. Ама луѓе мн ми е лошо, грдо чувство мнооогу сум подуена, вчера требаше да не ми дојде и не ми дојде.. Пред 3 месеца така ми каснеше 10 дена без потреба.. Уф
Тестот е негативен, бидејќи работите на случајот можно е да се јават такви симптоми и пред добивање, можно е да ти задоцни неколку дена. Ако не добиеш за една недела повтори го тестот. А вакви симптоми и јас имав додека се обидувавме за бебе, дури и проследени со мачнини и повраќање и доцнење по 4 дена.
Јас кога направив тест ми доцнеше само 1 ден и тестот беше негативен. После 3 дена го повторив и позитивен беше. И ете сеа имам 5 месечно бебенце . Направи друг по неколку дена, и не губи надеж и негативен да е. Кога најмалку очекуваш ќе се покажат 2 цртки.
Ми го разубави денот.. Ке правам утре друг. Гледам и други членки ке прават утре, ваљда групна среќа ке има
Devojki mojot test negativen, denes den za dobivanje ama nema nisto. Vie sto napravivte? @meggle @Flooora96
И јас не добив, ама за сигурно ќе се стрпам некако, ќе почекам да ми доцни уште некој ден па ќе купам тест