Јас имав во неполна 4 недела 240 бета, така да можно е. Јас тогаш исто проверив во приватна лабораторија. Во однос на резултатот на @Sandra91 мислам дека е невозможно да има негативна бета и да е бремена, освен ако во лабораторијата направиле грешка. Затоа најдобро да се испита пак на друго место. Ти посакувам позитивен резултат
Ова се моите тестови нема со иста боја ниту еден ,незнам дали јас незнам да ги правам. Инаку најтемниот е од Петокот тогаш имав болки од десна страна и исцедок растеглив,ние секако сме активни,ама сакав овај месец да видам кога ми е овулацијата.
Да ама веќе се намалува бојата незнам што да речам и по апликација овие денови ми е овулација и симтомите во Петокот ми беа кога имам овулација болки од десна страна,зголемен прозирен исцедок.Добивам од 22-27 дена овај месец на 23 добив.
Devojki mene vcera izglea mi bese ovulacija, ne se testirav ama spored simptomite, jajnici me bolea do tolku sto ne mozev da odam i polovinata. I sekoj mesec istoto mi se slucuva t.e vtor mesec mi e ova so klomifen. I minatiot isto, odma posle ovulacija sleden den pocnuvaat menstrualni grcevi i taka me maci dve nedeli do doagjanje menstruacija. Uste od sega mislam deka nema nisto i ke si dobijam za dve nedeli. Utre sum na pregled da vidime sto se slucilo so folikulite. Sto cuvstvuvate posle ovulacija, dali so identicni simptomi kako moive ste dosle do bremenost?
Направив денес, само не со прва утринска и после 5 мин побледа линија ми се појави од вчера, видлива ама едвај да не не се валидни тестовиве?
Не губи надеж, бидете активни. Ќе се случи тогаш кога треба да се случи. Само опушти се. На колку жени им било кажано дека не можат да родат, па останале трудни. Секогаш постои можност и секогаш може да биде. Јас се надевам дека ќе дочекаме сите да си држиме бебенце во рацете ❤️
Мислам дека ќе мораш да повториш бета утре. Дефинитивно бета од 0.6 не може да даде никаква линија (ни бледа). Тестовите (поскапите и подобри како твојов) детекитраат бета над 10. Значи со бледа линија бета треба да е барем 15. Лично моја препорака (доколку си финансиски во можност нормално) да направиш две бети. Една во истата лабораторија во која доби 0.6 резутат и една во било која друга. Ти посакувам среќа од срце
Закажав преглед во среда во Ремедика пошто почнав да паничам циста да не иам , држете ми среќа луѓе фала многу на подршката <3
Не губам надеж јас два пати има останато бремена но за жал и двата пати имав спонтан,се правев хистероскопија ми остранија 2.5 сантими преграда од неа не сум можела да ги доносам.Овој пат решив вака да видам кога ми е овулацијата сакав.
Женски, бидејќи се обидувам да забременам, на што може да укажува болка кај јајникот, а да не е циста или овулација и исклучена бременост
Направив изутринава тест нта 0.немам бледа линија Како може да се појави на бета вредност 0.6 а сеа па ич да не се појавува ? Читам за биохемиска дека бета не расте ама мојава немаше вредност за бледа линија збунка сум дечки и разочарана ;/