@meri24 и јас вака читав досега, од минимум месец дена= 4 недели, еве рекле и 3 по втора доза до 2 месеци. Некои читав во странство и до 6 препорачувале. Ама повеќево гледам месец дена по втора доза продолжуваат со обиди за бебе.
zdravo zenski Mi predlozija caj od vritak i tri korena od maka ... Ste piele nesto od ovie dve navedeni i kakvi vi se iskustvata?
Zdravo, jas sum nova na forumot, PA neznam Dali na tocno mesto pisuvam. So soprugot probuvame za bebe, potocno imavme bebence no za 8 Dena pocina, Sega povtorno probuvame no nemoze, plus pred izvesno vreme mi otkrija hpv cin 1, tip 31 I 66, Dali mozebi od toa e problemot
Jas se izvinuvam ama malku se zbuniv, zar ne treba da se gledat antralnite folikuli na eho? Jas kolku sto znam na primer ovoj mesec ovuliras na lev jajnik a na desen se gledaat antralni folikuli a tie se pokazatel za kolkava rezerva imas na jajce kletki. Mozebi gresam. Zatoa prasuvam. Vi blagodaram
Zenski vo ponedelnik ke me primi gin a do togas sum na maki za razmisluvanje Denes i vcera dobiv vakov rezultat
Ima bleda crta. Se gleda, taka da pozitiven mi izgleda deka e... Proveri preku krv ako ne ti se ceka do ponedelnik. A i sto veli drugata clekna mislam i jas deka e rano za na eho nesto da se vidi.... Me raduvaat vakvi vesti. Pozdrav
Izgleda sepak nisto devojki 0.17 beta hcg pokaza izgleda crtickive nisto ne znacele odime vo novi pobedi
Ништо страшно и јас имав слична ситуација минатиот месец. Бледа линија на тест и таман сакав да го повторам тестот на денот за (не)добивање, јас добив Не се грижи, со нови сили следен месец
Кога доаѓа до зачнување ама телото само го исфрла и се случува многу рано. Некои жени не ни приметуваат, менструација им доаѓа на време или па неколку дена покасно и не даваат на значење.
Здраво, дали жолтиот исцедок што продолжува по овулација значи дека нема бременост, дека се распаѓа жолтото тело? Или кај некоја се случила бременост, а имала ваков исцедок? Да знам да ги разбирам знациве бар, да не се надевам и очекувам...