Да. Вчера се разочарав, ама тоа е што е. Од денес со нови сили напред. Чудно ми е само како на 13ти ден имав фоликул од 19мм, а добив на 21ви ден. Ама телово очигледно ми е уште во хаос..
Dve godini sum vo brak. Ne mozam da zabremenam. Sega Dr. mi dade clomifen i inekcija ovitrele denes tocno edna nedela testot e pozitiven.Dali treba da pocekam za da bide tocen ?
Да. Тестот сега е позитивен поради Ovitrel инекцијата, која содржи хцг што тестовите за бременост го детектираат. Тест направи 14 дена по примање на инекцијата за да биде валиден. Среќно! Нека си остане тестот позитивен
Не знам како внимаваш на плодни денови. Ако мислиш на апликација тоа не е соодветен начин. Причини зошто не можеш да забремениш има многу. Не сте ги погодиле овулациите или ги немаш и ред други. Да не ги набројувам зошто нема поента додека не направите испитувања.
Devojki mi docni 3 dena, a inaku imam redovni menstruacii so interval 26-27 dena, nemam znaci kako za dobivanje osven sto me boli kicma na momenti, temp imam 37,1. Koga da pravam test? Imam samo sure check, vikaat toj ne e tolku precizen vo rana bremenost... sto mislite? Fala vi
Не знам дали ти пишал некој подолу,ама септумот можно е да е направен и после бременоста,не мора да значи дека си го имала,јас да сум на твое место би се консултирала и со друг доктор и зависно и од големината ама би го отстранила...
Базална мериш или телесна? Ако е базална има огромна шанса да си бремена. Шурчек може да е невалиден, пробај, види што ќе каже
Не знам. Од тоа што читав септумот се создавал уште дур се развиваме како плод во нашите мајки. Ако е создаден после претходната бременост веројатно ќе ми кажеше докторката. А она рече чим си истерала до 33та недела со големо бебе значи не е пречка. Ќе ја прашам пак кога ќе одам следен пат да ми објасни поубаво.
Јас на оваа апликација ги пратев плодните денови кои ми почнуваа два дена по завршување на циклусот и ми се покажа како точна затоа што останав бремена според водење на неа ама секако ти е поверодостојно со тестови за овулација. Оваа е само мое искуство , ти посакувам две цртки за брзо