Правев тест, позитивен е. Не знам од како го направив колку пати му се заблагодарив на Господ, сега само ќе се молам се да биде во ред до крај, да се роди бебуш жив и здрав. Кај сите ви посакувам да ви се случи истото и ќе ви се случи да знаете само кога ќе дојде вистинското време не кога ние сакаме. Така да не губите надеж ќе биде.
Да се приклучам и јас во темата, долго ве читам, но не сум пишувала досега. Може имате поназад пишувано, сакам да прашам доколку некоја во скоро време има правено во Систина испитување проодност на јајцеводите кај кој доктор сте задоволни т.е дали може да си барате кај кој доктор сакате да се прави или они ви закажуваат кај кој има слободно ? И за спермограм колку пари е кај нив да се направи.
Извини, не ти доодговорив можеш да бираш Др да, мене лани проодноста ми ја правеше Никола Панчевски а за спермограмот со спермокултура Др Митко Ивановски
Би ти препорачала и второ мислње Плодност Битола се многу добри но тоа е твоја одлука. Сакав само да споделам со тебе.
Ти Благодарам,ќе размислам, само тешко дека ќе можам да патувам до Битола со оглед на мојата ситоација, многу ми е далеку.
Iskreno da ti kazam bas toj mesec vo korona vo karantin site doma i vrti suci na smokvite so sila mu davav na soprugot i od togas nemav dobieno dva meseci a da imam um za bremena ne oti nieden sintom nemav..a imam iskustvo pret da abortiram prethodna bremenost samo soprugot jadese tie dva meseca i ostanav bremena ama za zal ne go izdrzav so lesno probaj ne e nisto toa ne znaes sto nemam jadeno i pieno ne znaes kade e srekjata
eh i soprugot ne jadese stvarno ne se za da gi jadish jas priot pat ispovrativ(izvini direktno ti kazav) ama go molev so sila a toj mesec ne po edna po 5 mu davav ama ete bidna ama toj mesec dve tegli zaedno gi izedovne
Да имав оскудно кафеав исцедок, при контролата ми рече дека имам хематом, ми кажа да мирувам и ми препиша дабростон 2 пати на ден, ама тебе те читам, ти веќе си се боцкала со прогестерон, така да немаш мака, само одмарај, би требало сам да се повлече.