Тестот е удавен во мокрача! А и што се вртиш назад каков бил. Оди напред, оди по доктори и барај си чаре. А и не ти беше биохемиска сите знаеме правеше и бхцг 0.10
Ако ти гледаш црта и си сигурна во тоа нема потреба друг да ти докажува било што. Дали си ги погледнала тестовите на другите? Од овој разлеан тест ништо не се утврдува или премногу урина или прерано си сликнала. П.с. најчесто сликаш евапорациска линија, која настанува многу покасно од одреденото време за читање (но во секој случај не е бременост). Со среќа и што побрзо да стигнеш до посакуваните две црти. Сите сме очајни до нив ама некои...го претераа
Симптомите може да произлегуваат од психата. Олабави се малку девојко, не може да имаш однос еден ден и за 3 дена да правиш тест, а добивањето ти е за две недели. Се измачуваш ептен. Имај односи, опушти се и дозволи времето слободно да тече. Се опседна со тестовите, не е во ред тоа. Нема убавина. Стегнат ти е цел организам, во грч, зашто чекаш позитивен тест кој го правиш многу пред менструацијата. Дали си била на доктор? Колку време се обидувате?
@Bebee123 Nemoj da si pravis stresovi ubav sovet ti dade @elenaklasik. Pojdi na ginikolog ispitaj hormoni napravi brisevi, navistina ne e normalno krvarenje dva pati vo mesecot, makar i da e oskudno i bledo. Nemoj da pravis testovi dur ne pocni da ti docni ciklusot. Site znaeme ovde kolku e tesko da cekas i da bides vo iscekuvanje dali ke ti zadocni ili ke dojdi. No so toa sto ti pravis prerano testovi i gi povtoruvas den za den samo si nastetuvas i mu pravis stres na organizmot, i da doslo do oploduvanje nema da se vgnezdi vo matkata na toj pritisok sto si go pravis. Opusti se malku. Uzivaj vo sitnicite sto te opkruzuvaat. Ne za dzabe rekle trpenie spasenie. Zatoa smireno i se nadevam ke ti se desat tie dve crtki vo brzo vreme sto site ovde gi posakuvame. Pozdrav
@Bebee123 i uste nesto gledam i deka ne si sigurna koga ti se ovulaciite tuku odis na predpostavki. Jas najtoplo ti preporacuvam da si odis na folikulometrija, podobo nasoceni pari spored mene nego da gi davas za testovi i da se stresiras.
Здраво како што напоменав правев хсг бев на гак дента за резултати немаа специјалисти на смена неможеа нешто конкретно да ми кажат нешто ми спомнаа хистеро-лапаро една хистероскопија друг инсеминација (претпоставувам стажисти беа) од тоа што прочитав на извештајот не ми се допаѓаше зборот перитубарни адхезии знаев дека не е во ред.. Денес ги однесов резултатите кај мојата матична ги гледаше внимателно снимката и извештајот и на самиот извештај пишуваше обете туби високо фиксирани дека се проодни но има перитубарни адхезии . Ми објасни убаво и бидејќи имам и полицистични јајници ми рече во твојов случај треба да се прави лапароскопија. Дали некој знае повеќе за ова се сретнал со вакво нешто.. Секој одговор ми значи фала однапред
Јас лично, гледам да внесувам доволна количинана течности (вода), јадам сезонско овошје и зеленчук, салати, јаткасти плодови (претежно тоа се лешници) и тоа. Во суштина, на поздрава храна сум како и секогаш, со тоа што сега внимавам најмногу на внесот на вода.
Јас пиев многу течности и природни сокови. Околу исхрана, гледав да внесувам повеќе витамини преку овошје и месо ама не сум се придржувала на некој строг начин на исхрана
Требаше да добијам во петокот, сабота правев тест негативен, а мене сеуште ми доцни Утре имам закажано хормони, и сега збунета сум не знам што да правам. Може е најдобро утре место хормони да проверам бета а?
Jas staviv suvi smokvi vo maslinovo maslo i sekoe sabajle zimam po edna dobro bilo za zgolemuvanje na plodnosta.