Лесна бременост slimy и со уште многу дечиња да се израдуваш. После оние постови и радосни вести не ми е јасно како е можно денеска да ми дојди..... Чудна менс, лигава темно црвена течност, како кафеавко... Појма немам што ми е и што се случува, каков ли знак на бременост гледаше гинекологот, како излезе тестот позитивен кога еве денес ми дојде
Слими мила...сто читам...лелее очиве ми се насолзија од среќа за тебе...ти честитам од срце и ти посакувам лесна бременост, многи ми е мило, засто многу добро знам колку долго го чекасе ова!!! и верувам дека си најсреќна на свет овој ден ете конечно се случи чудо и за тебе и многу се радувам од срце чувај се и ти посакувам се најубаво , и лесна и убава бременост
НЕМОРА ДА ЗНАЧИ ДЕКА ТИ Е МЕНЗИС.Јас исто така на денот кога требаше да добијам направив тест и се виде бледо розева втора црта. Вечерта почна да ми тече розево со кафено и тоа скоро една улошка и јас мислев дека добив. Му се јавив на гинекологот утре дента и ми рече да ставам Утрогестан. Крварењето престана и еве до кај сме сега Направи уште еден тест денес и извести не Slimy и јас те имам читано подолго време во оваа тема, многу ми е мило. Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста.
Многу ти благодарам мила, Се надевам дека многу брзо и ти ќе дочекаш ваква среќа.Навистина нема посреќна жена сега од мене така мислам оваа ми беше најголема желба во животот. Секој месец со негативни тестови овој месец решив нема да правам тест и само кога отидов во гинекологот му го слушав срцето не можев да престанам да плачам. Многу брзо посакувам и ти и сите другите да дочекате да се радувате
Многу ти благодарам, Е не се малку 3 години чекам само овде пишувам вие ме утешивте со вашите зборови и подршката. Поздрав до сите вас
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА, Слимиииииииииииииииииииииии, па ти си бременка мила, цела се наежив, 5 пати ти го прочитав постов, толку многу се радувам за тебе, значи се исплатеше истрајноста и позитивната енергија која те опкружуваше последно време Браво браво браво, со лесно и со песна да си ја износиш бременоста миличка и ајде повлечи нога Цмокчиња безброј за мешето!!!
Многу ти благодарам мила, Се надевам дека сега многу брзо и ти ќе се израдуваш.Да така во последно време како да имав неко претчуство сите ми викаа ајде оди прави анализи проодност на канали пробај инсиминации а јас имав некоја самодоверба што не слушав ништо имав многу трпение ама на крај се исплати. а да ти кажам лесно не е ич како песна многу тешко само повраќам хормониве ми се катасртофа расположението ништо не можам да јадам ниту да спијам ама све ќе трпим за моето бебе. ти ја пуштама целата среќа на светот сега тебе и на сите други
Еве и јас да ви се пожалам и да побарам совет. Вчера бев на гинеколог и му го кажав мојот проблем дека веке 8 месеци се обидуваме за бебе и безуспешно а бидејки имам и проблем со тироидата сега вредностите на тироидата ми се мала односно 1,1 ТСХ. Докторот ми рече дека е најдобро да направам хормонални испитување а мажот ми спермограм, па сакам да ми кажете каде е најдобро тоа да се направи и за колку време се готови резултатите. Ве молам за помош незнам што да правиеме разочарани сме ептен
многу ми е вазно некој да ми казе дали му се слуцило да прави тест за бременостда показе негатив а сепак да си бремена цекам одговор
ne znam sto da ti kazam osven najdobro da si odes na ginekolog pa da vides dali si bremena ako ne veruvas vo testot,i zavisi koj den si go pravela.