ne, nikoj ne mi ni predlozil poradi toa sto po dosegasnite rezultati se bilo ok i FSH na 3 den ciklus bese ok
Na Siite majki sto ocekuvaar dve crticki na testot sakam da vi kazam nikogas ne prekinuvajte da se borite i da veruvatw deka pred se e gospod. Jas od dete imav ne redoven ciklus so meseci ne dobivav. Konecno na 25 godini da se resa da oda na ginekolog radi gllupavite misli sto ke recar lugeto i sto ke vidis lom sekde. Policisticni jajnici, zarnat kanal ogromen septum na uterusot, pa nieden hormon tamam ne, insulin 19 i je zna sto drugo.. i pocnaav po doktori po bolnici pa hcg pa ne znaa kolku analizi pa terapii. Na kraj bese imav jajce kletki pa ne rastea i celo vreme iste me mazena se macev so toa nema nikogas da zabremena vaka. No veruvajte na prv obiid usvari ni se sluci samo ednas da imame ne zastiten odnos i deneska sum trudna eve teram veke 9 nedela. Samo bidete hrabri i veruvajte vo gospod, ko ke sakat toj ke bidit. I da mnoguu e bitno da ne ve macit psihata au mora da imam odnosi da zabremenam. So sreka na site ❤️
Другари, имам мака... Никогаш претходно не ми се има случено добив само 1 ден и после ништо... А со сопругот веќе подолго време пробуваме за бебче... Направив тест вопетокот вечерта и беше негативен. Збунета сум скрос... Дали некоја се соочила со вакво нешто кога останал бремена
Имаш проодност на канали направено? Сопругот спермограм. Не ја пратам ситуацијата од старт извини ако си пишала и не сум видела.
Да. Јас по инсеминација примав и ми доцнеше 3 дена. Мислев дека е успешна инсеминацијата , но се воспостави дека е од дабростонот
Da, jas primav utrogestan i posle 3-4 dena po prekinot od negovoto koristenje mi dojde ciklus a taman se izraduvav za bremenost
Devojki tret den mi docni, da napravam Self Clear, ke pokaze ako ima nesto? Ama sega, ne so utrinska.
I jas isto kako tebe i toa 2 pati, 1 den prokrvaruvanje i pravev test pred datata za dobivanje izleguvase pozitiven, so sreka