Jaс бремена бев, а sure check ми беше негативен, на 5 дена доцнење ни бледа не наѕираше после тоа чекав, чекав, 10 дена поминаа не ми дојде, купив self cleаr и ете ти ги две жар црвени
Израдувај се, 100% има нешто. Не постои лажно позитивен тест ама за да си ти лично мирна направи си преку крв. Ќе знаеш точно и која недела си на тој начин Со лесно
E sega procitav i nemozam da ne prasam, na 8.12 primiv ovitrele inekcija, mozno e od nea da mi se pozitivni testovite?
Не се од неа, оддамна е поминато дејството, бремена си . И, сакав уште преѓеска да ти кажам ама никако да стасам, ако сакаш да ја следиш линијата, не го прави тоа со различни тестови. Купи си исти, би ти предложила да се од најефтините, оти се исто добри како и скапите, па дури и подобри од Шур чек и така само ќе може да го споредуваш интензитетот на обојувањето.
Повторно негативни тестови, и вчера вечер правев и сега сабајле :'( На 21 имав само 1 ден како добиено 1 точка.... Може рано ми е за две цртички
Zdravo zenicki, majkicki Jas da prasam od tie sto piete SHATAVARI kade ja kupuvate, jas neuspeav da ja nakdam vo ovie za zdrava hrana? @Valentina888 Gledddam deka e dobra za hormonite a i bezbedna/se preporacuva vo bremenosta.
Najdobro e da otides na ginekolog, da proveris dali imas nekoja cista, poradi cisti moze da zakasni dosta vreme
Денес бев на генеколог ми доаѓа различно откако ја одбив на 45,37,41 ден статусот од хормоните ми беше добар,ми рече дека сум во плодни денови и да работам на случајот си купив и Новалек таблети.Па се надевам на 2 црти нареден месец