Јас имам многу лошо и непријатно искуство. Влошките се со тревки исполнети, ако сте алергични на трева или некои други алергени поврзани со тревки подобро ќе ви биде да не ги користите.
Среќна нова феминки ви посакувам многу среќа и здравје,со нови сили продолжуваме во 2022 нема откажување Господ сите нека не радува
Женски срекна нова на ситее да се надеваме фека оваа година ке ни донесе среќа .. Дали тестот за овулација е позитивен ??
Цело време исто ми излага тестот .. од вчера .. а исто имам болки исто како за добивање незнам дали е норм на овулација да се има болки
Продолжи да правиш тестови, кога ќе видиш дека се затемнува линијата прави и по два пати дневно. Некогаш е навистина тешко да фатиш позитивен тест. Ти прикачувам мој позитивен тест за да видиш како изгледа.
Колку ти трае циклусот? Кога почна да ги правиш тестовите? И кој ден од циклус ти е денеска? Мене циклусот ми трае 28 дена. Позитивен тест добив дури на 17 ден, што значи дека веројатно на 18 ден ми беше овулацијата иако претходно пред да правам тестови мислев дека овулацијата ми е на 14 ден.
Devojki nz kako da napisam i kako da kazam. Mi kasni veke 2 dena aj ok znae da kasni, no poslednite 3 dena imam na brsenje kako strani mrsuli beli i prodzirni bev vo ovulacija pominav bidejki testovi pravev ima li sansa da sum bremena
Циклусот ми трае 22 најкасно 23 дена 14 ден ми е денес . До сега сум немала ваков тест никогаш затоа што сум со пцос а баш се надевав Тестовите ги прсвам уште кога ми заврши менст ..
Ako dobivas na tolku denovi togas ovulacijata ne ti e na 14 den, ke ja zemes prosek sredina na denovite, tvojata izleguva nekade 11 ili 12 den
А да пробаш со фоликулометрија? Можеби со тестови не можеш да ја фатиш овулацијата... или пробај тестирај се повеќе пати во денот и гледај урината да е поконцентрирана кога ќе го правиш тестот.
тука се тестовите 10 11 12 ден Немав ништо .. Тука душо немам многу шанса да одам кога ке ми треба пошо овде строго со термини .. Иначе да се тестирам по често но помалце се губи више ваљда било нешто незнам .. Дај боже .. Сепак благодарам за сите кој одвоивте време да ми пишете , ја сепак бев активна овие денови па да се надевам на убаво ке чекам чудото да се стори ( дај боже )
Ke ve molam za mislenje, mi kasni 7 dena a praev test na 5it den docneje negativen bese, 1 den pred da trebase da dobijam imav kafeav temen iscedok sekret koj traese 1 ipol den posle toa nisto, na momenti vo ovie 7 dena se slucuva mn svetlo kafeavo-rozev iscedok da primetam. Dali ima moznost da sum Bremena a da pokazuva sepak negativni testot neznam dali ovoj sekret sto mi traese eden ipol den usvari da go racunam kako menstruacija kako zastarena krv zatoa bilo temno ili.. Neznam Ve molam za mislenje
Дали си примала вакцина скоро (пред 2-3 месеца)? Јас втора доза примив во јули, а во октомври имав само кафеав исцедок два дена многу оскуден, а не бев бремена... Е сега тоа го препишувам на вакцината, порано никогаш ми се нема случено нешто такво.
Мене ми се случи во октомври вакво нешто и матичната ми го дефинираше како ановулаторен циклус и дека било нормално еднаш до два пати годишно да се случи. Е сега дали станува збор за истото не би можела да потврдам.