Напрајв тест негативен е. Со господ напред си ги почнав Добростон. 10 дена треба да ги пијам. Може па и ке ми помогнат за плодноста, белким.
Имам претерано прозирен исцедок,кога ја дигам ќерка ми имам болка долу ниско а гледам што помалку да ја дигам.Уште 4 дена до недобивање па ќе видам што ќе биде Ситуацијата околу мене многу стресна цела канцеларија е од ковид освен јас,многу лошо се осекам периодот
Моментално неможам Вчера направив тест излезе негативен потоа читам на тестот дека дедектира 4 дена пред датумот на циклус го направив во 17 часот,мислам дека нагоните на повраќање ми се од стрес само
Девојки ве молам за мислење. Spoiler: Пссст Да се едитирам дека е прерано, 30ти ден од циклус ама имав некое чувство.
11ти ден од овулација. Колку што сум читала треба да е над 50 за мирна да сум, па ќе се трудам да останам смирена деновиве. Фала
Ти си биди мирна, ултра рано си ја фатила на радар. Провери си на два дена, или ако можеш да издржиш за неколку дена, рачунај на два дена отприлика се дуплира Пссст ама честитки
Ajdeee da se duplira za nekoj den i da bide se vo najdobar red. Sakam vakvi novosti. Daj boze edna clenka pomalku za borba.
Zdravo devojki.Jas sum nova i edna od vas sto sakam da vidam 2 crveni crtki na test.Pred 5 meseci imav spontan,ova e prv mesec kako probuvame povtorno za bejbi.Jas se izgubiv emocionalno.Jas do sega ne sum posakuvala nisto poveke na svetov .Denes mi e prv den posle ovulacija pa da probame da bideme trpelivi…
Devojki zdravo se obiduvame veke nekoj period za bebe ama nekako tesko mi gi dade maticnata Evola dali imate nekoe iskustvo za niv, i isto taka sakam da ve prasam dali nekoj ho koristel caj od Virak i dali ima pozitiven ili negativen efekt? Vi blagodaram