Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Поддршка за сите оние што сакаат да забременат

Дискусија во 'Бременост' започната од bik23, 29 октомври 2010.

1. mande111

mande111 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    2
    не уште еве требаше вчера ама немам добиено мене обично ми е точна како сат ама незнам еве.Ми е страв да купам тест ќе почекам уште малку ама ме боли некако стомако одвреме на време незнам што да мислам мози и ќе ми дојди да се надеваме дека нема :envy:

2. sweet.woman

sweet.woman Популарен член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    :D :D :D :D ти посакувам да не добиеш ајде да се израдуваш :D :D :D :D

3. mande111

mande111 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    2
    Фала срцушко да се надеваме дека нема да ми дојди мајками ми вика мене еден ден ко ќе ми закаснеше знаев дека сум трудна ахаххахаах ама многу ми е страв да купам тест лелеелелелеле кој ќе чека уштееееееееееееееееее а имам некаков бел исцедок незнам што значи тоа?

На nana2112 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. mance

mance Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Драги пријателки, неверојатно но вистинито...има техники за забременување кои вродуваат со плод. Ако знаете англиски можете да ги откриете на овој линк: http://bit.ly/gwh4jU
    Ќе откриете интересни работи а кога е во прашање мајчинството никогаш не е на одмет да се дознае нешто повеќе...

5. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    дали ти го прочита??????? многу има за читање и пише дека тоа е за постаери жени кои им било констатирано неплодност и за мн други работи...сите се заблагодаруват на лиза бидејки останале бремени ама ме интересира каде пише како и што треба??????

6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.537
    Допаѓања:
    201.647
    Ова е само реклама, најверојатно за некои книги. А колку е успешно.... :x

7. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    да за книга се работи се намачив читајќи ке видам на крајот што ке излезе дали ќе има некои совети или само пофалби

8. mande111

mande111 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    2
    Добро да прашам дали има врска тоа што ме болат некако колковите,крстот и нозете дали и тоа е некаков знак за бременост или само филмчиња си правам.

МОДЕРАТОР:
    Ве молиме не пишувајте две мислења едно по друго. Наместо тоа, користете ја опцијата „редактирај“ која се наоѓа горе десно до опцијата „цитирај“. Можете да редактирате во рок од 30 минути после постирање на мислењето.

9. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    а зошто да те убива чекање напрај си утре сабалје тест и да си знаеш на сугурно оти ако чекаш да добиеш поголемо разочарување е

се работи за книга и чини околу 1800 денари да си ја порачеш ама треба да имаш смета во банка

Последна измена од модератор: 31 март 2017
  10. mmileni4ka

mmileni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    ајде се ќе бидее не се разочаруваме ние така лесно сепак сме жени и јас сум за на 10 ама имам болки ќе добијам посекако но сепа како е Бог никој не е јас верувам дека ќе ви соопштам добри вести но како и да е нема губејне надеж бог ни дава живот и тој одлучува кога ќе мозжеме да донесиме друг на светов позз милички :D :D :D :D :D :D :D

На maca22, bebaa, sunnygirl и 2 други им се допаѓа ова.
  11. sunnygirl

sunnygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    19
    Се согласувам со тебе. И јас многу сакам бебенце и си се молам секој ден ама накрајот од Бог зависи
    Тој одлучува кога сме спремни :clap: без разлика колку и да сакаме ние Ама верувам дека наскоро и јас ќе имам новости :$

Последна измена од модератор: 31 март 2017
  12. mande111

mande111 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    2

Ако имаш болки еве и јас имам требаше на осми да ми дојди ама не иди еве а ми се гади скрос и половината ме боли.Ми е став да купам тест ќе си почекам уште малку.Значи ско имаш болки тоа било нормално и дури мозело секој месец од кога ке останеш бремена во периодот кога треба да ти дојди да чувствуваш болки :inlove: :inlove: :inlove:

13. mmileni4ka

mmileni4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    6
    ништо кај мене дојде али нема врска ќе биде овај пат поззз до сите и нека им е со среќа на тие што се израдувааа и напомена за останатите ништо не е изгубено одиме понатаму хахахах :D :D :D :D :D :D :D :D

14. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    на мене ме јади да немам останато нешто од првата бременост по што не ме чистија така со крварење го исфрлив ама и скоро беше во првиот месец и постојано одев на доктор и ми кажа дека нема остането ништо али сепак знаете какво е кога чекаш да останеш бремена на се ке си помислиш......што мислите вие?

15. mande111

mande111 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    2
    Абе немој да си мислиш така се е во ред колку мислиш негативно и негативни работи ти се случуваат кога ти рекле дека е се во ред се е значи а ако сакаш појди си и кај др доктор да видиш што ќе ти кази.
    Инаку ми дојде еве сега имам малку неколку капки ама осеќам дека ќе продолзи,уффффффф како се нервирам само ми закасни 2дена колку надез да ми дај инаку ми е секогаш точна упм.Ми се плачииии :(

16. sweet.woman

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    745
    и на мене отсекогаш ми беше точна менз и откако почнавме да се обидуваме за бебе почна да ми касни по 2-3 дена и после некој месец остабнав бремена а сега почна да ми иди порано за 1 ден

17. kiki3047

kiki3047 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    24
    Извини на закаснатиот одговор не сум го посетла форумот неколку дена знаес и кога сум овде и читам за сите се молам да биде за добро не само за мене ма јас секој месец си ги имам тие симптоми и секогаш си знам,дај боже но не сум јас таа срека по правило утре треба да ми додје,и си чекам дај боже на сите кои чекаме побргу да биде,а бев трпелива и друга бев се додека не се омажив сега нешто танка сум со живци јас барем секој е преосетлив за тоа прашање зошто секој чека.

18. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    2.087
    Допаѓања:
    1.647
    е не сакав никакви гости, ама еве дојде :@ :@ , ај здравје наредниот месец со нови сили и со нови надежи

19. kiki3047

kiki3047 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2010
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    24
    Јас добив 5дена порано е господе никако покасно се порано

20. sweet.woman

Се зачлени на: