Devojki zdravo denes pravev test dva dena pred mens. I dobiv edna bleda linija se nadevam deka ke bide se dobro. Pozitivno e taka?
Јас го пиев од Superdiet, го има во Zegin. Исто и во прав од Biocosmos го ставав во чај. Не знам дали е од тоа ама циклусите ми беа редовни и лесни. За плодност исто не знам дали влијае и со тоа немав проблем. Така да лошо нема да видиш. Пробај некој период.
Јас уште не добив, ќе си почекам уште некој ден Гледам бледа линија, ама некако оддалечена ми е од контролната... Повтори го , ама купи си друг тест, само немој шурчек.
Земав чај од вирак и пренатол да пијам. Прашање ми е дали ако останам бремена а незнам, дали ќе има негативно влијание чајот?
Mislam deka cajot nema negativno vlijanie bidejki jas piev kapki od virak i eve denes dobiv pozitiven test.
18-22 mm. Некогаш пукаат дури кога ќе станат 26-28 mm или преминуваат во циста. Битно е и ендометриумот да е дебел барем 7 mm.
Јас денес правев Селф Клир и ништо. Имам за добивање уштр 5 дена ама не е рано зашто овулација ми беше порано. Изморена сум искрено уште вториот месец на обидување.......
Ама немој да си правиш притисок втор месец и креваш раце. Не има и нас што се обидуваме и со години па не сме умориле додека дојдеме до целта. Не се оптеретувај секој месец со тестови.
Честитки пред се , со лесно и убаво. Значи да не се паничам, дека другарка ме испаничи да не го пијам, и рекле неа никако пиење. Сега сум помирна.
Тек си ти на почетокот, не се секирај ќе биде, за се си треба време. Не е плукни залепи, кај некој така е ама кај некој треба малку да се помачат, не може на сите од прва да им фати.