Белиот густ исцедок е типичен за лутеинската фаза односно за деновите пред мензис. Јас го примеќам секогаш на 2-3 дена пред циклус. Исто така е типичен и за рана бременост. Така да чекај да ти доцни и не си прави стресови... Имаш 2 опции, или си бремена или не си.
Не се стресирај, ќе ти направат хистеро и ако има можност нешто да се поправи, ќе направат. Дај Боже што поскоро да се израдува со полно меше. ❤️
Zdravo, sakam da prasam dali ja izlecivte bakterijata, ja imam i jas i piev amoksiklav ni nisto ne mi pomogna,. Kako ja izlecivte? Pozz
И јас со стрептокока. Сега ми даде цефалексин. Амоксиклав сум алергична. на мисла ми е да земам и мешавина од чаеви. И јас чекам искуства во врска со стрпетококата.
А сакав вчера да ти пишам имаш шанси со тој малку проодниот . Честитки лесна бременост да си имаш и да си гушкаш здраво живо бебенце
Ми доцни 5 дена. Последниве денови имам менструални болки и очекував секој момент да добијам. Градите ме болат нормално како за пред добивање и бидејќи сум денес прва смена на работа ужасно ми де спиеше па дури и сум преспала некој пола саат Ги чекам резултатите од хцг во 16h а во меѓувреме направив уште еден и тој испадна позитивен Девојки јас плачам од среќа дури требаше и лапаро да правам се подготвував и за тоа. Господ ме благослови. Дај Боже сите да си ја дочекате оваа радост и не губете надеж. Ви посакувам на сите искрено да си ја дочекате оваа радост ❤️