Cestitki, da si imas ubava i lesna bremenost da si galis mesence do kraj i posle polni race vistinska ljubov!
Го има и кај нас, се јавив директно кај увозникот да прашам дали имаат вагинален во МК ми кажаа истиот состав е само што кај вагиналниот има некој додаток за апликација. Моја препорака е кога го користите да земате и вагинален пробиотик затоа што ќе ви ги уништи и добрите бактерии со тоа ќе ја наруши и нормалната вагинална флора и ќе бидете уште поподложни на бактериски инфекции.
Zosto e ovoj sprej ? Citav na internet deka e za dezinfekcija, za pobrzo zarasnuvanje na rani.. na koj nacin moze da pomogne pri lecenje na streptokoka? Blagodaram
Ефикасен е баш за бактерии. Лично мене за ешерихија ми помогна, друи членки исто се фалат за бактерии. Пробај
Извини повторно што ќе ти реплицирам. Како го користеше , каде ти беше детектирана бактеријата и после колку време од користење направи контрола и ти ја немаше бактеријата ?
Го знам спрејот ама некој тука ми пиша дека не бил за тоа и не го зедов а сега случајно прочитав за овој , фала ти на препораката ќе го земам кој и да го имаат ❤️
Na urinokultura mi izleze, piev antibioti no ne pomina, posle so spejot, si im prskalka se prska vnatre, vaginalno. Edno iskoristiv i cekav okolj dve nedeli pa napraviv kontrolji brisevi
Јас Виоплекс користев, брзо ми зарасна раната и штом ставев неколку часа немав болки. Многу добар беше
Здраво мила, јас со покачен пролактин останав бремена .. после една недела бев да испитам хормони и докторката ми даде терапија а незнаев дека сум бремена ..