Честитки од срце! Со најлесно да си ја износиш бременоста и живо и здраво да е чудото што расти во тебе. ❤️ Можно е. И јас имав ваква невидлива цртка, дури го разглобив тестот за да се уверам. Нека се интензивира и најлесна бременост да си имаш! Живи и здрави да сте со беба. ❤️
Мене ми стои овој тест позитивен слаба цртка бидејки е рана бременост. Јас уште 3 дена не треба да добијам се надевам ке имс нешто и кај мене
Малку како да ме печат градите и пецкања во јајниците. Не сакам многу да се надевам, после толку чекање. Ако не добијам ќе правам бхцг. Дај Боже да е тоа
Дај Боже да има кај сите што чекаат. Кај мене имаше две неуспешни инсеменации, сега пробувавме природно само со следење на фоликули.
Нека се интензивира и најлесна бременост да си имаш! Живи и здрави да сте со беба. ❤️[/QUOTE] Леле дај Боже само нека биде како што треба. После толку време да се израдуваме. А за наредниот месец се спремавме за трета инсеменација.
Навистина ми е мило, дај Боже и кај мене овој месец да има две цртки. А како после една недела си правела испитување, на мене ми рекоа дека на третиот ден од циклусот се прават хормонски испитувања.
Eve me mene. Praev test sabajle,negativen e. Na 25 tu,26ti bi trebalo da ne dobijam. Ama izglea ke dobijam. Napraiv zasto gradite uzasno me bolat ,mi smeta duri oblekata.....ama verojatno nisto.... Praev Self Clear bidejki otkriva rano...
И јас изгледа ќе добијам денес или утре. Изгледа е биохемиска, така ми се чини. Сабајле праев тест од тие обичните тестови немаше ништо. Има ли шанси после тој со бледа црта и овој негативниов? Не можам да се израдувам никако.
Зашто мислиш дека ке добиеш ? На тестот ти се познаваше убаво втора цртка Обичните незнам може нема да ти покажат зашто е рано....