Не споредувај со обичен тест, повтори со Селф Клиар затоа што таков правеше вчера, па ќе споредиш. Не се обесхрабрувај пред време
Женски. Мене бе сафе најрано ми покажал цртичка. Значи правев селф клир и бе сафе во ист ден. Бе сафе бледа црта Селф клир негативен. А и овие бе сафе поефтини се Околу 80,90ден 2 теста во пакување.
Прерано правите тестови. Мене на 2 дена доцнење ми покажа негативен тест. Не секогаш има овулација во исто време, а и да има оплодувањето настанува по неколку дена.
Единствено од симптоми имам сеа само минимални болки во гради, киселини и повремени пецкања во јајници. Овие симптоми се некако како за добивање.
Mene gradite me bolat uste pred dve nedeli i od sinoke pocna peckanje i mali bolki vo jajnicite leviot poveke
Како јас да се читам не памтам колку тестови сум правела и кога и да отидев ако немаат бе сафе им викав што било само шур чек немојте
Bidejki so prvoto dete ne se porodiv vo MK i ne gi razbiram koj se ubavi a koj losi testovi, vo prvata bremenost znam pravev clear blue tie tamu bea edni od poskapite i go zedov i pravev znam den pred da dobijam menzis mi ispadna negativen a jas sum bila bremena veke
Znaci voopsto ne se dobri sure check, vi blagodaram ke znam za sleden pat nekako epten baksuz mi stanaa tie sure check haha
Не детектира. 5 дена после зачнување можеби мислиш. После овулација 5 дена и да треба да се случи бременост, после 5 дена сперматозоидот може уште да патува до јајце клетката. Па кога ќе се оплоди во јајцеводот уште неколку дена патува и се вгнездува во матка. Па одкако ќе се вгнези после неколку дена се прави тест. Никој не добил позитивен тест една недела пред добивање. Не си прави стресови и разочарувања непотребно, а уствари можеби си бремена.