Ќе биде ќе даде Господ кога најмалку очекуваме. Само вака кога чекаме подолго време не можеме да се опуштиме
Daj boze da se izraduvame ama nekako izgubiv nadez a so prvata bremenost pravev den pred da dobijam negativen ispadna pa cekav da mi docni 5 dena i ispadna pozitiven
Ептен секогаш добивам точно, денес уште немам. Имам надеж уште малку. Знам дека ви досадив ама ќе пукнам веќе.
Може си имала доцна овулација, не се разочарувај одма. Кај секоја ќе биде , само со верба. Сите чекаме жар убава линија и бета до плафон. Стрпи се уште некој ден, па направи тест, не се оптеретувај секој ден.
Не се разочарувај и самата пиша не е со првата урина направен тестот што значи дека можеби и не била доволно концентрирана опушти се здравје утре од сабајле во лабораторија преку крв испитај си и дај боже сите ќе се израдуваме тука
Здраво девојки сакав да споделам нешто со вас голем дел знаете колку ми беше тежок патот до забременување со пцос и низа други проблеми. Епа девојки вчера конечно после толку години ги видов посакуваните || и денес бев кај матичната,видовме сакусче од 2,2 мм златно Сега останува само да се молиме на Господ живо и здраво да си го земеме во прегратки Господ е најголем на сите нека дава што побрзо сите да си дочекате