Јас пиев фемибион 1 откако почнавме да се обидуваме и кога останав бремена продолжив да ги пијам тие плус метилфолат од Now
Може. Ако не се потврди со некој друг метод пример мерење температура или следење преку ехо, позитивен тест не е гаранција дека ќе има овулација. Потврдена овулација пак, не е гаранција за бременост.
Zdravo devojki ❤️ Eve me i mene povtorno. Tolku bese i od mojata radost. Bremenosta sepak mi e vonmatericna i utre ke ja otstranam laparaskopski, bidejki i sekako se spremav za laparaskopija poradi neproodnite kanali. Razocaruvanjeto e golemo, no ideme ponatakata. Nema otkazuvanje
Ахххх мила, многу ми е жал Ама ќе биде, верувај Мораш да си сила и позитивна Имаше ли некакви симптоми на вонматерична бременост?
нема никакво откажување,ќе си даваме надеж,ќе дојде денот ќе се дружиме во труднички,јас го поминав полесниот пат спонтан природен пред еден месец со помин мила
Vi blagodaram dusicki ❤️ Simptomi imav samo kafenkast iscedok mnogu malku, bolki nemav nikakvi, pri kontrola na ultrazvuk vidovme deka e vo desnata tuba. Denes mi ja otstranija, no vo sekoe loso ima i nesto dobro. Dobroto e deka uspeale leviot jajcevod da mi go iscistat, imalo malo cistice i toa go otstranile i sega sum super so pogolemi sansi za prirodno da si ostanam bremena iskreno i ova me raduva. I se ova go pravev vo sistina i da vi kazam deka sum prezadovolna. Ke uspeeme site veruvam ❤️
Мила, секое лошо за добро е За кратко ќе си ги видиш двете цртички, опоравувај се сега и одмарај, сè ќе биде доброТе гушкам
Мила, и јас сум така, со отстранет десен канал, при операција ми го средија другиот и си забременав по неколку месеци. Ќе успеете, само напред
Девојки вчера бев на преглед на 13ти ден од циклус. Не беше сјајна ситуација, два фоликули имав, еден 10 друг 12мм. Во понеделник пак треба да ги измерам и ако пораснал некој докај 18мм докторката рече да бидеме активни тие денови. Тоа што ме буни е што пред малку, прв пат после сто години имав лигав исцедок како белка од јајце. Знам дека не е гаранција дека ќе пораснат фоликулите, особено зошто само што ги прекинав контрацептивите. Но не ми е јасен исцедокот на толку мали фоликули.. Има ли некој со вакво искуство?